Solferie og badeferie til Vietnam

Solferie og badeferie til Vietnam

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Vil dere gjerne på badeferie utenfor Middelhavsområdet? Utforsk de vakre strendene i Vietnam! Det fins utallige nydelige badestrender i Vietnam, men husk at sesongen varierer fra sted til sted. Hvis dere vil unngå å bade blant altfor mange turister kan dere velge en av de tre øyene Phuc Qouc, Con Dao eller Quan Lan, hvor dere får mulighet for å nyte paradiset mer uforstyrret. Vietnam kan lokke med de mest fantastiske kulinariske fristelser, en spennende kultur og en gjestfrihet dere ikke har opplevd maken til. Naturen er også noe for seg selv, med alt fra det store Mekongdeltaet til kalksteinsfjell på grensen til Kina i nord.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Vietnam - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Vietnam.

Vietnam har utrolig mye å by på når det gjelder solferie med bading, varme og ren kos. I motsetning til mange andre steder i Asia blir Vietnam ikke helt invadert av turister. Det gjør at når dere kommer dit får dere ikke bare en hvilken som helst badeferie, dere får en opplevelse for livet.

Naturen i Vietnam er virkelig storslått, det er bare å nyte synet av alle de grønne rismarkene og de lange, vakre kyststrekningene. De som legger badeferien til Vietnam får mer enn de regner med, og mange som har reist dit forteller at det reelt har vært den beste reiseopplevelsen de noen gang har hatt.

Vietnamesernes gjestfrihet og åpenhet vil gi dere en helt spesiell kulturopplevelse. Dere kan få innblikk i landets stolte tradisjoner og lære mer om dets lange historie. I Vietnam dere føle dere som mer enn bare turister hvis der tar kontakt med innbyggerne og lærer noe. Samtidig er dere så absolutt i paradis. Kritthvite sandstrender og vakre hav fyller dere med energi igjen. Dere vil garantert ikke hjem igjen når ferien er over, så heldigvis kan dere alltids komme tilbake på badeferie i til dette herlige landet.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.