Solferie og badeferie til USA

Solferie og badeferie til USA

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

USA har noen av verdens mest idylliske kyststrekninger, som innbyr til en fantastisk sol- og badeferie. Langs Californias vestkyst kan du kombinere solferie og badeferie i USA med en uforglemmelig road trip. Hele veien ned langs Stillehavskysten i California går den legendariske Highway 1 forbi solrike vakre sandstrender, der du kan nyte utsikten og se hvaler, delfiner og seler året rundt.

Hvis du foretrekker et tropisk klima og kritthvite strender er verdensberømte Miami Beach på USAs østkyst det perfekte reisemålet for en herlig sol- og badeferie i USA. Med hyggelige strandbarer og kaféer i bakgrunnen kan du her nyte en avslappende ferie med god mat, lekre strender og et behagelig klima.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn USA - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til USA.

USA er kjent som mulighetenes land, og dette gjelder ikke minst når det kommer til turisme. Innenfor samme landegrense kan du oppleve solrike sandstrender, idylliske kystbyer, enorme storbyer, snøkledde fjell og en variert befolkning som snakker forskjellige språk og har forskjellig kulturarv.

Med sitt behagelige sommerklima og sine lange kyststrekninger er USA et godt feriemål når det kommer til solferie og badeferie. Hvis du har lyst til å kombinere ferien med andre spennende opplevelser er det kun fantasien som setter grenser for alle de spennende mulighetene dette landet har å by på.

Du kan for eksempel nyte en sol- og badeferie i California i USA, der du kan slappe av på de verdenskjente strendene ved Venice Beach, Santa Monica og Malibu og oppleve pulserende Los Angeles eller dra til nabostaten og gamble i Las Vegas.

Eller kanskje du heller har lyst til å bade og sole deg på Miami Beach den ene dagen og dra på eventyr i Floridas mangrover med alligatorer og et rikt fugleliv den neste? USA har alt.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.