Solferie og badeferie til Kambodsja

Solferie og badeferie til Kambodsja

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Når du hører navnet Kambodsja tenker du sikkert ikke på sol- og badeferie, men landet byr faktisk på vakre øyer og kritthvite sandstrender. Det beste med en ferie i Kambodsja er at det er et av verdens billigste land å besøke. Forestill deg samme paradisøyer som i Thailand – bare uten turister. Der har du den sørlige kysten utenfor Kambodsja.

Besøk mennesketomme øyer, spis nyfanget fisk og drikk en kald øl i Kambodsjas sol mens du nyter at du oppdaget denne perlen før den ble spolert at turisme.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Kambodsja - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Kambodsja.

Kambodsja er et spennende land å dra på sol- og badeferie til. Her finner du nemlig litt av alt. Landet har en vakker kyststrekning ut til den thailandske golfen, der du også finner billedskjønne strender. Hvis du drar på en avslappende solferie og badeferie i Kambodsja bør du også besøke noen av de idylliske og uberørte øyene som finnes i samme bukt.

I hjertet av Kambodsja ligger den historiske hovedstaden, som med sine mange templer vitner om landets storhetstid i perioden med Khmer-regimet. Her kan du også lære mer om den grusomme historien som landet var vitne til under Pol Pots diktatur. Du kan besøke gamle fengsler, der motstandsfolk ble torturert og se de forferdelige «Killing Fields» der de ble henrettet.

Selv om Kambodsja byr på varme og avslappinger ikke et besøk i landet komplett uten at man har utforsket Angkor Wat i nord. Her ligger ruinene av verdens største tempelkompleks, som består av utallige gamle og velbevarte templer som bare venter på at du skal utforske dem. Etter en lang dag med eventyr blant templene kan du nyte en kald øl til 25 cent i Siem Reap, som kan være basen for eventyrene dine i det nordlige Kambodsja.

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.