Solferie og badeferie til Italia

Solferie og badeferie til Italia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Når det er snakk om sol- og badeferie i Europa er Italia et av det perfekte reisemålene. Dette landet har alt. Her kan du glede deg over et godt klima, hyggelige landsbyer, en spennende historie, interessante storbyer, idylliske øyer og uendelige kyststrekninger spekket med de flotteste strender.

I Italia trenger ikke du og familien å gå på kompromiss hvis dere har forskjellige ønsker til hvordan ferien skal være. Her er klimaet perfekt for avslappende dager på stranden, og for dem som gjerne vi oppleve noe mer er landet et oppkomme av historie og idyll. Etter et lekkert måltid italiensk mat, noen timer i solen på stranden og kanskje et kaldt glass hvitvin man ikke unngå å forelske seg i dette herlige landet.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Italia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Italia.

Italia er blant annet kjent for god mat, fantastisk vin, spennende historie og idylliske byer og fjell, men det som virkelig tiltrekker seg turister er de bildeskjønne kyststrekningene.

Flere reisemagasiner har kåret de italienske kystene til verdens vakreste, og det er ikke uten grunn. Langs den dramatiske kysten kan du komme over alt fra loddrette klipper og fjell til små, sjarmerende landsbyer og perfekte strender, akkurat som man ser dem på postkort. Akkurat dette gjør Italia til det perfekte reisemålet for en solferie.

Hvis du gjerne vil oppleve mer enn strand i Italia kan du lett kombinere badeferien med kulturhistoriske opplevelser. Hvis du befinner deg i den nordlige delen av landet er du aldri mer enn en dagsutflukt vekk fra Venezia, Verona og Roma, som er blant de mest besøkte perlene i landet. I sør finner du også vakre strender og Italias største øy, Sicilia, hvor du kan kose deg i det gode klimaet, drikke deilig vin og besøke den berømte vulkanen Vesuv. Italia kan uten tvil danne rammene for den perfekte ferie.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.