Reiser til Slovenia

Reiser til Slovenia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Slovenia, som tidligere var en del av Jugoslavia, fremstår i dag som det mest blomstrende, stabile og velbergede land på Balkan. Mange reisende oppfatter Slovenia som et praktfullt og uutforsket alternativ til de mer besøkte reisemål i Europa. Det skyldes blant annet at landet kan tilby alt fra vakre alpelandskaper til solrike strender og tempererte fastlandsområder. I byene vil man sannsynligvis bli kjent med den lokale befolkningen som alltid er imøtekommende og gjestfri.
Bedøm reisemålet
4,7
(15 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Slovenia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Slovenia.

De Slovenske Alper

De slovenske alpene, også kalt De Juliske Alpene, ligger i Slovenias nordvestlige del. Området er uten sammenligning landets flotteste og mest dyrerike naturområdet og et paradis for turister som elsker lange vandreturer og vakre fjell.

Ljubljana

I midten av Slovenia, 298 meter over havet, ligger landets hovedstad Ljubljana. Den imponerer med sin livlige atmosfære, sitt ungdommelige uttrykk og fantastiske arkitektur. Byen er et perfekt utgangspunkt for en uforglemmelig ferie i Slovenia.

Maribor

Slovenias annen største by Maribor er et økonomisk, kulturelt og forskningsmessig sentrum i landets nordøstlige del. Den hyggelige vinbyen kan tilby et veld av kulturelle arrangementer samt et innblikk i landets vinhistorie.

Slovenias Adriaterhavskyst

Langs den slovenske delen av Adriaterhavskysten ligger de fire sjarmerende kystbyene Koper, Izola, Piran og Portoroz. Her er sol, varme, liv og glade dager fellesnevneren i et område som tilfører et nytt kapitell til Slovenias mangfoldighet.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.