Reiser til Slovakia

Reiser til Slovakia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Slovakia, som en gang var den mindre glamorøse delen av Tsjekkoslovakia, ble i 1993 en selvstendig nasjon. I dag er utviklingen i landet meget fremskridende, og når man for eksempel besøker hovedstaden Bratislava blir man positivt overrasket over dens vitalitet og omfattende kulturelle tilbud. Slovakia har også vakre fjellscenarier med Tatrafjellene og hyggelige landsbyer hvor hestevognen fortsatt er det foretrukne kjøretøy. Slovakerne er for øvrig kjent for å være et meget gjestfritt og vennlig folk.
Bedøm reisemålet
4,5
(19 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Slovakia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Slovakia.

Bratislava

På overflaten er Bratislava ikke så flott, men ved nærmere bekjentskap er Slovakias hovedstad imidlertid et spennende møte med mange forskjellige folkeslag og et utall av opplevelser innenfor kultur, arkitektur og historie.

Kosice

Med nesten 250.000 innbyggere er Kosice Slovakias nest største by. Denne gamle handelsbastionen som ligger i den østlige delen av landet er et reisemål med mange serverdigheter og et godt kulturliv.

Tatrafjellene

Tatrafjellene, i det nordvestlge Slovakia, er en fin blanding av vakker natur, høye fjell og spennende aktiviteter. Det 1569 km2 store fjellområdet byr på vandreturer, fjellsjøer, skibakker og et omfattende plante-og dyreliv.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.