Reiser til Singapore

Reiser til Singapore

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Bystaten Singapore har gjennomgått en rivende utvikling i de senere år. Overalt skyter det opp nye kontorbygninger og Singapore er i dag den nestrikeste nasjonen i sydøst Asia, kun overgått av Japan. Men Singapore er mer enn et handelssentrum. Landet har mange spennende museer, nasjonalparker og forlystelsesområder. Det stemningsfulle Chinatown i Singapore City har overlevd landets moderniseringsbølge og bevart sin sjarm på tross av at arealet er blitt vesentlig mindre. Landet har også et veld av spennende moskèer og kinesiske og hinduistiske templer.
Bedøm reisemålet
4,5
(32 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Singapore - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Singapore.

Sentosa

På forlystelsesøyen Sentosa er det underholdning for hele familien. Med flere musèer, forlystelsesparker og utstillinger kan man lett få dagen til å gå på øyen som også har skjønne strender og en deilig natur.

Østkysten og Changhi

I helgene valfartet innbyggerne i Singapore til East Coast Park for å slappe av på den anlagte stranden og dyrke alle former for vannsport. Trenger man til noe mer landlig enn Singapore City kan man besøke øyen Pulua Ubin som gir et godt bilde av hvordan Singapore så ut for 50 år siden.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.