Reiser til Russland

Reiser til Russland

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det er ingen tvil om at Russland som reisemål er en sterk opplevelse. Man kan oppleve historiens vingesus på nært hold i et land hvor skjønnhet og fattigdom går hånd i hånd. Ulikhetene i verdens største nasjon er enorm. Landet er et sammensurium av forskjellige kulturer, moderne storbyer, uendelige ødemarker, overdådige severdigheter og bysamfunn i omveltning. Reisen til Russland er en opplevelse som få av verdens land kan matche i spenning og intensitet.

Bedøm reisemålet
4,5
(53 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Russland - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Russland.

Kaliningrad

Kaliningrad, som ligger løsrevet fra resten av Russland, er et interessant reisemål for folk som liker historie. 700 år under tysk herredømme har satt sine spor på den tidligere Hansabyen, som i dag har mye å by på.

Karelen

Side om side med Finland ligger Karelien, som er en spennende region med vill natur, store skoger og i nærheten av 60.000 innsjøer. 55 kilometer fra Kareliens hovedby, Petrozavodsk, ligger den berømte Kishi-øy med flotte trebygninger.

Moskva

Russlands Moder, Moskva, er alt for alle. Den historiske metropolen er en blanding av nytt og gammelt, ufyselig og vakkert, vestlig og betongkommunistisk. Fantastiske severdigheter står side om side med forfalne bygninger. Men kjedelig, det er den ikke.

Novgorod

Novgorod var i 600 år Russlands kunstneriske og politiske sentrum. Byens rolle i russisk historie avspeiler seg i de mange vakre severdighetene som preger bybildet. Novgorod, som ligger ved motorveien mellom St. Petersburg og Moskva, er klart et besøk verdt.

Sibir

Sibir fyller utrolig mye både i omfang og i russernes erindring, hvor området fremkaller fryktelige minner. Men området har også en fantastisk natur i form av innsjøer, fjell, skoger og landskaper med en nærmest ufattelig skjønnhet.

St. Petersburg

Russlands nest største by, St. Petersburg, er en av de flotteste og mest lovende turistbyer i hele Europa. De mange flotte bygninger og palasser, som ble reist i tsartiden, er med på å gjøre byen til fremtidens turistmagnet i Øst-Europa.

Uralfjellene

Uralfjellene strekker seg over 2000 meter fra Karahavet i nord til utkanten av Kasakhstan i syd. Fjellkjedens topper når aldri over 2000 meters høyde. Området er derfor ideelt til klatring, rafting og langrenn.

Vladivostok

Byen, der har cirka 700.000 indbyggere, er en af de mest interessante i det østlige Rusland. Vladivostok var engang et lukket skjul for den russiske stillehavsflåde, men i dag har byen et voksende kulturliv og en livlig samhandel med de omkringliggende asiatiske lande.

Volgaregionen

I Volgaregionen langs Europas største elv ligger det en rekke mere eller mindre interessante byer som på en eller annen måte er avhengige av Volga. Disse byene gir et innblikk i Russlands historie og kultur.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.