Rundreise til Vietnam

Rundreise til Vietnam

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Å dra på rundreise i Vietnam er nok den mest populære måten å oppleve dette fascinerende og vakre landet på. Uansett om rundturen foregår med motorsykkel, bil, buss eller tog gir rundreiser i Vietnam virkelig følelsen av å dra av sted på eventyr langs landeveien.

På rundreiser i Vietnam er det alltid spennende å se hva dagen vil bringe. Hver dag venter nye, overveldende opplevelser, steder, landskaper, attraksjoner, kulturopplevelser og møter med mennesker. Vietnam er et land med både storbyer, landsbyer, badebyer, eldgamle templer, vill natur og krystallklart vann. Det er bare på en rundreise i Vietnam at man kan få med seg alle de storslåtte opplevelsene som dette fargerike landet har å by på.

Vietnam ligger i Sørøst-Asia og har en mange kilometer lang kyst mot Sør-Kina-havet. Langs kysten ligger det kritthvite sandstrender som absolutt må oppleves. Mange avslutter rundreisen i Vietnam med litt avslapping og kos i en av kystbyene i Vietnam.

I den pulserende hovedstaden Hanoi kan du nyte godt av museer i verdensklasse, attraksjoner, shopping og lokalkultur. I Hanoi finner man både luksuriøse hoteller og rimelige herberger for unge reisende. Dette er en dynamisk og hektisk hovedstad full av restauranter, butikker, barer, kaféer, motorsykler og mennesker.

Enestående nok har det bodd folk i Vietnam helt tilbake til den eldste steinalderen, noe som tusen år gamle utgravninger i Thanh Hoa-provinsen beviser. På en rundreise i Vietnam kan du være så heldig å få besøkt alle landets fem steder som er å finne på UNESCOs verdensarvliste.

I Nord-Vietnam ligger for eksempel Ha Long-bukten som imponerer alle med sitt særegne, ville og vakre landskap. I nasjonalparken Phong Nha-Ke Bang kan man dessuten utforske noen av verdens mest spektakulære grottesystemer.

Å oppleve Vietnam på en rundreise er også å oppleve menneskene som bor i landet, de er viden kjent for deres vennlighet og gjestfrihet.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.