Rundreise til Thailand

Rundreise til Thailand

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

I Thailand venter en ubegrenset mengde fantastiske opplevelser. Å dra på rundreise i Thailand er en ren fornøyelse takket være den gjestfrie befolkningen. Menneskene gjør rett og slett Thailand til et drømmested. Det lave prisnivået i landet gir deg mulighet for å oppleve det meste på én og samme rundreise: kultur, natur, storbyer og strender. Mange kombinerer en rundtur i Thailand med et avslappende badeferie. Hvert år beskriver horder av besøkende Thailand som et fargerikt reisemål hvor man kan oppleve eksotiske strender med krystallklart vann, vakre templer, frodige jungler og eldgammel kultur.

Thailand i sin helhet kan by på stor diversitet og har noen av verdens største storbyer, men også uspolerte strender og paradisiske øyer. På øyene kan man bo i strandhytter, luksuriøse hoteller eller resorts, nyte dagene i de eksotiske omgivelsene og seile fra øy til øy. Den enestående tropiske naturen innbyr også til turer gjennom autentiske landsbyer og rismarker, hvor man kan lære noe om Thailands interessante historie.

I storbyer som Bangkok kan du nyte synet av fargestrålende gater. Her kan du gå fra butikk til butikk i handlegater og nye sentre, du kan besøke markedene og oppsøke severdigheter. Når mørket faller på kan du stifte bekjentskap med Thailands eksotiske matkultur og fråtse i nydelig, billig mat fra bodene på gata. Så kan dere kaste dere ut i det ville nattelivet.

I løpet av reisen rundt i Thailand får du oppleve landets svært godt bevarte historiske arv i form av flotte templer og monumenter. Meditasjon er en viktig del av den buddhistiske religionen, og det gir deg mulighet for å fordype deg i dine tanker og din sjel, i ubeskrivelige vakre omgivelser. Hvis du er en ekte livsnyter bør du ikke gå glipp av nettopp slike unike opplevelser når du drar på rundreise i Thailand.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.