Rundreise med norsk reiseleder til USA

Rundreise med norsk reiseleder til USA

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Hvis du drømmer om en rundreise i et land fylt med verdenskjente byer, storslåtte severdigheter og enestående natur, har du nå mulighet for å oppleve USA med norsk reiseleder. Enten du reiser alene, som par, eller sammen med hele familien kan en norsk reiseleder guide deg rundt i dette fantastiske landet som gjemmer på mange overveldende opplevelser, byer og naturseverdigheter utover det sedvanlige.

På en rundreise med norsk reiseleder i USA viser en profesjonell guide deg så mange byer, steder, severdigheter og attraksjoner som det kun er mulig å oppleve ved å reise rundt i dette enorme landet. En rundreise i det store overveldende USA er en helt spesiell reise som man sent kommer til å glemme.

På en rundreise i USA kan man guides rundt i landets mange forskjellige og unike byer som New York, Washington, D. C., Miami, New Orleans, Los Angeles, San Francisco og Chicago. Man har også mulighet for å besøke fantastiske naturfenomener som Grand Canyon, nasjonalparker som Yellowstone og Everglades i Florida.

Med så mange forskjellige opplevelser, overveldende natur og inspirerende byer, er en rundreise med norsk reiseleder den beste måten å få alt med seg på. En norsk reiseleder kommer underveis på rundreisen til å vise steder og fortelle om ting som man normalt ikke hadde fått oppleve.

På grunn av sin enorme størrelse er USA et land med stor variasjon i kultur, historie og natur. En rundreise i Amerika kan planlegges ut fra interesser, så man for eksempel kan fokusere mest på kultur på rundreisen. Man kan med fordel også avlegge Miami en visitt, der man på de kritthvite sandstrendene kan bade i Atlanterhavets varme vann.

En rundreise med norsk reiseleder i USA kan gi deg et unikt og sjeldent innblikk i de amerikanske byene, landets natur, kultur og historie.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.