Reiser til Romania

Reiser til Romania

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Hestekjøretøyer fra sidegatene prøver å presse seg inn på hovedveien hvor nye, raske biler hviner forbi med mobiltelefonsnakkende sjåfører. På landet sitter bøndene og ser på TV via satellitt, men de spenner fortsatt hesten foran plogen når de skal pløye åkrene ved de middelalderaktige festningsbyene og de Draculaliknende slott. Dette er nemlig grev Draculas hjemland. Romania prøver å slippe unna Ceausescus skygge, en overgang som ikke er helt enkel, men man kan allerede skimte konturene av en fremtid hvor de sterke, men fascinerende, kontraster møtes.
Bedøm reisemålet
4,7
(52 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Romania - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Romania.

Bucuresti

Den latinske atmosfæren blandet med kirkelig ortodoks, litt mystisk, stemning, preger denne spennende og svært østeuropeiske hovedstaden. Her finnes et rikt kaféliv i parkene hvor også den romenske ungdommen samles.

Den Romanske Svartehavskysten

Hvis du liker strender og feriestemning, er byen Mamaia på den romenske Sortehavskysten stedet for deg. De lave prisene gjør det også attraktivt å oppholde seg her. Hvis man i tillegg interesserer seg for kultur og middelalderhistorie, må man også en tur innom Constanta.

Transylvania

Branslottet, hvor det sies at Dracula holdt til, ligger midt i Transylvania. I området ellers, ligger det mange praktfulle middelalderbyer hvor livet går sin gang som det har gjort i hundrevis av år. Transylvania er stedet å oppsøke hvis man er historisk interessert eller lar seg behage av historisk atmosfære.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.