Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Romania

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Hestekjøretøyer fra sidegatene prøver å presse seg inn på hovedveien hvor nye, raske biler hviner forbi med mobiltelefonsnakkende sjåfører. På landet sitter bøndene og ser på TV via satellitt, men de spenner fortsatt hesten foran plogen når de skal pløye åkrene ved de middelalderaktige festningsbyene og de Draculaliknende slott. Dette er nemlig grev Draculas hjemland. Romania prøver å slippe unna Ceausescus skygge, en overgang som ikke er helt enkel, men man kan allerede skimte konturene av en fremtid hvor de sterke, men fascinerende, kontraster møtes.
Bedøm reisemålet
4,8
(26 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Romania

Bucuresti

Den latinske atmosfæren blandet med kirkelig ortodoks, litt mystisk, stemning, preger denne spennende og svært østeuropeiske hovedstaden. Her finnes et rikt kaféliv i parkene hvor også den romenske ungdommen samles.

Den Romanske Svartehavskysten

Hvis du liker strender og feriestemning, er byen Mamaia på den romenske Sortehavskysten stedet for deg. De lave prisene gjør det også attraktivt å oppholde seg her. Hvis man i tillegg interesserer seg for kultur og middelalderhistorie, må man også en tur innom Constanta.

Transylvania

Branslottet, hvor det sies at Dracula holdt til, ligger midt i Transylvania. I området ellers, ligger det mange praktfulle middelalderbyer hvor livet går sin gang som det har gjort i hundrevis av år. Transylvania er stedet å oppsøke hvis man er historisk interessert eller lar seg behage av historisk atmosfære.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK