Reiser til Puerto Rico

Reiser til Puerto Rico

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Puerto Rico byr på vakre strender, et hektisk natteliv og regnskog. Øyen som er 153 kilometer lang har mye historie og venter bare på å bli oppdaget. Her er kort sagt alt fra rommuseum og den gamle bydelen i San Juan til mange skogreservater, museer og vakre restaurerte bygninger. Ved vannet finnes noen av de beste strendene i Caribien og lengre inn i landet er det masse av natur som en kan gå på oppdagelse i.
Bedøm reisemålet
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Puerto Rico - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Puerto Rico.

Ponce

Ponce ligger på Puerto Ricos sydside og er en liten sjarmerende by med gamle hus. Det meste ligger innenfor gåavstand og det er både museer, strender og masse av natteliv her.

San Juan

San Juan skal oppleves! Gå på opplevelse i den gamle by, besøk museene og se havnen hvor utallige ekspedisjoner startet sin reise mot ukjente horisonter. San Juan har alt.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.