Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Peru

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Peru ligger nord for Chile ut mot Stillehavet. Landet er fult av imponerende natur og har noen av de mest varierede og spektakulære landsskapsscener i Sør-Amerika. Andesfjellene, hvor det bor to millioner indianere, reiser seg høyt og flott i landet. Peru har også fascinerende regskoger og ved kysten er det store ørkenområder. Ellers byr det på noen fantastiske kulturelle severdigheter.
Bedøm reisemålet
4,5
(20 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Peru

Cuzco

Cuzco er inkaindianernes gamle hvovedstad og man kan fortsatt se murer som ble bygget i inkaenes storhetdstid. Byen er også utgangspunktet for et besøk i inkaenes forsvundne by, Machu Picchu. Inkaruinene er det viktigste området i landet i forhold til arkeologi og historie. En tur til Macu Picchu byr på et helt fantastsik syn og en formidabel historiefortelling.

Fjellene i Nord og Amazonas

I Perus nordlige høyland ligger det adskillige små og sjarmerende landsbyer som alle inneholder bygninger fra kolonitiden. Her finnes også The Amazon Basin, som består av tykk regnskog og et variert dyreliv.

Lima

Lima ble grunnlagt i 1535 og innbyggerne i byen er vennlige og imøtekommende overfor reisende. Byen har mange imponerende bygninger fra kolonitiden og spennende museer som forteller om Limas og resten av landets historie.

Nordkysten med Huarez

Nordkysten i Peru byr på et fabelaktig landskap med store sandklitter og klipper. Her ligger Perus høyeste fjell, som er 6768 meter høyt og har masse gode trekkingruter.

Sørkysten med Arequipa

Sydkysten i Peru byr på mange spennende og interessante områder. Arequipa er Perus nest største by og ligger i et formidabelt landskap omringet av fjell og vulkaner. Her ligger også den lille fiskerbyen Pisco samt historiske og arkeologiske severdigheter som gamle gravplasser fra Paracaskulturen.

Titicacasjøen

Titicacasjøen ligger 3820 meter over havet og er Syd-Amerikas største sjø. Den er faktisk verdens høyeste beliggende sjø som man seiler på. Høyt der oppe er luften helt klar og den vakre sjøen har helt blått vann. Fra byen Puno kan man kjøre ut og besøke noen av de 36 øyene som ligger der.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK