Reiser til Paraguay

Reiser til Paraguay

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Paraguay er den oversette juvelen i Sør-Amerikas skattkiste av prangende edelstener. Inneklemt mellom Argentina og Brasil ligger dette landet på størrelse med California. Landet har store områder med uberørt natur, som heller ikke oversvømmes av turister. Hovedstaden Asunción kan by på store opplevelser i en autentisk atmosfære og vennlige mennesker. Paraguay har veldig mye å gi, men fremdeles er det få som tar i mot.
Bedøm reisemålet
4,5
(58 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Paraguay - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Paraguay.

Asunción

Hovedstaden ved elven Río Paraguay er aksen hele Paraguay snurrer rundt. Allikevel er ikke tempoet her spesielt høyt. Skyskraperne har ennå ikke fått overtaket i byen, så solen når lett ned til de idylliske gatebildene. Asunción ser ut til å ha stoppet opp en gang i fortiden.

Øst-Paraguay (El Chaco)

Vest for Río Paraguay ligger det nesten ubebodde El Chaco. Mens solen brenner ned på kvegfarmerne, drives horder av kveg langs med steppene. I El Chaco kan man oppleve uberørt land helt alene i et område der tiden nærmest har stått stille i evigheter

Øst-Paraguay (El Chaco)

Uberørt av masseturisme venter det frodige Øst-Paraguay på den eventyrlystne reisende. Man føler seg mer som oppdagelsesreisende enn turist, etter hvert som man beveger seg ut i kontinentets uberørte kroker. Den opprinnelige indianske befolkningen preger fremdeles livsstilen her.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.