Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Norge

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
»»Reiseforslag til Norge
Den barske naturen, midnattssolen og de mange fjordene gjør en reise, til det skandinaviske
landet med alle fjellene, til en uforglemmelig opplevelse. Norge er et utrolig vakkert land og tilbyr fremragende vandremuligheter og utfordrende turer i fjellet, fantastisk skiløp og mange
historiske severdigheter. Og Norge er ikke kun for vinterfanatikere. Landet har
praktfulle, lange somrer hvor man i den nordlige delen av landet kan nyte lyset døgnet rundt.
Bedøm reisemålet

Utvalgte reiseforslag fra Norge

Reiser til Norge – filtrér på tema

Finn reisen til Norge her

Østlandet

Mange sier at før du reiser ut for å utforske verden bør du kjenne ditt eget hjemland. At Norge har mye å by på for den reisende er det ingen tvil om. Selv Normenn vil finne sitt eget land eksotisk på mange måter! Å oppleve Nordkapp i midnattsol en sommerkveld, eller dra på spekkhoggersafari i Tysfjord, oppleve stillheten i Femundsmarka, eller dra seg i solvarmen på et svaberg på Sørlandet - opplevelsene er uendelige! Ofte tror du ikke det før du har opplevd det!

Rondablikk

Rondablikk - beskrivelse kommer snart.

Vrådal

Vrådal - beskrivelse kommer snart.

Filefjell

Norges for tiden mest spændende destination! Området er i rivende udvikling, og bliver oftest nævnt som landets nye off-pist paradis. Den perfekte beliggenhed lige ved overgangen mellem Øst- og vestlandet sikrer masser af sne, og til langrendsfolket venter mange uforglemmelige oplevelser i det smukke højfjeldsterræn eller i de dybe skove.

Gålå

Gålå blev i vinteren 2001 udråbt som et af verdens 2 bedste langrendsområder og med fuld rette! Mere end 600 km løjper ligger og venter på jer, og der er naturligtvis også masser af udfodring i alpinbakkerne, med både skov och højfjelds kørsel.

Gålå

Gålå - beskrivelse kommer snart.

Valdres

Valdres - beskrivelse kommer snart.

Lifjell

Lifjell - beskrivelse kommer snart.

Ål

Ål - beskrivelse kommer snart.

Kristiansand

Byen Kristiansand er grunnlagt i 1641 av den danske konge Christian IV, og byen er oppkalt etter ham. Området omkring byr på vakre naturlandskap og små hyggelige landsbyer.

Oslo

Norges hovedstad, Oslo, rommer en lang og spennende historie. Byen ble grunnlagt helt tilbake i 1050 og har siden da vært vitne til forskjellige makthaveres inntog i landet. I dag er byen en vakker blanding av nye og gamle bygninger, og har en sjarmerende atmosfære.

Gol

Gol - beskrivelse kommer snart.

Lillehammer

Lillehammer - beskrivelse kommer snart.

Kirkenes

Byen Kirkenes ligger høyt mot nord ved Varangerfjorden. Byen har vokst betydelig de siste tiårene, og i dag bor det blant annet mange samer og finner i byen. Kirkenes ligger tett opp til den russiske og finske grensen.

Vestlandet

Den norske vestkysten byr på fremragende naturlandskap med fjorder, øyer og fjell. Her er det mange muligheter for å dra på vandreturer, eller seile en tur på en av de vakre fjordene.

Sørlandet

Sørlandet ligger på Norges sydkyst, og er et område som tiltrekker mange reisende i sommerperioden. Området byr på vakker og fredfylt natur og er ideelt til vandreturer og seilaser i solnedgangen.

Nord-Norge

Nord-Norge er et område som byr på et fremragende naturlandskap. Her er imponerende fjellformasjoner og store vidder med mulighet for vandreturer, seilturer eller, om vinteren, en tur på snøscooter.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK