Reiser til Nicaragua

Reiser til Nicaragua

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det de fleste forbinder med Nicaragua er borgerkrigen i 1979. Men nå er vi i et nytt årtusen og Nicaragua er et annerledes land som bør ses på med nye øyne. Det er mange steder i landet som appellerer til den politisk og historisk interesserte, men det tilbyr også andre ting som vakre regnskoger og fantastiske strender. Nicaragua byr på alt fra stobyfølelse i Managua til ensomheten på de små øyene i Lago del Nicaragua.
Bedøm reisemålet
4,5
(20 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Nicaragua - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Nicaragua.

Managua

Nicaraguas hovedstad, Managua, er en by som, på tross av gjentatte ødeleggelser etter naturkatastrofer og borgerkriger, kan tilby sine turister et spennende opphold. Byen ligger ved Lago del Nicaragua og har vakre kirker, palasser, parker og et spennende natteliv.

Nicaraguas strender

Strendene i Nicaragua har alt det et ferieparadis skal ha. På grunn av det tropiske klimaet er det alltid behagelig å ligge på de hvite sandstrendene og det turkise vannet er fult av fargerik fisk og eksotiske korallrev.

Nicaraguas øyer

Nicaragua har så mange øyer at man nesten kan kjøpe en hvis man vil. Det er øyer til ethvert formål og de ligger i naturskjønne områder, ofte med vakre strender og deilig vann. Bare i Lago del Nicaragua er det mer enn 300 øyer å velge mellom, så et bare til å komme seg på en båt.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.