Reiser til Nederland

Reiser til Nederland

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det liberale Nederland byr på imponerende kulturelle og naturmessige skatter. En spasertur langs kanalene i Amsterdam byr på flotte bygninger og imponerende kunstmuseer for Nederlands store malere som Van Gogh og Rembrandt. Utenfor byene er landskapet flott, flatt og fylt med blomstermarker, møller og demninger.
Bedøm reisemålet
4,5
(27 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Nederland

Amsterdam

Amsterdam er en hyggelig og sjarmerende by hvor man kan oppleve verkene til landets store malere i det berømte museumskvarteret. Det er også stedet som er kjent for sitt Red light district og hvor mange av landets prostituerte holder til.

Nord-Nederland

Nord Holland er preget av skjønn natur. I området Friesland-, Groningen og Dentheregionen kan man blant annet se masse ville dyr og trekkfugler.

Rotterdam

Rotterdam er hjemstedet for Europas største og mest travle havn og det er en herlig opplevelse å gå tur langs havnen, hvor man kan se de enorme skipene blande seg med de noe mindre turistfartøyene.

Vest-Nederland

Sentrum i Vest-Holland er byen Den Haag, som er hjemsted for landets regjering. Byens største attraksjoner er kunstmuseet, regjeringsbygget og miniatyrbyen Madurodam.

Øst-Nederland

I det østlige Holland kan man oppleve landets historie i byen Zwolle, som tidligere var et viktig handelssentrum. Ytterligere kan man oppleve landets skjønne natur som er grønn og frodig i dette området.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK