Reiser til Namibia

Reiser til Namibia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det er ikke så mange som har oppdaget hvilket fantastisk land Namibia er, men det gjør bare landet nordvest for Sør-Afrika enda mer tiltrekkende. Strålende sol 300 dager i året og fantastiske ørkener og nasjonalparker er bare noen av de tilbudene Namibia har til de reisende. Samtidig er landet velsignet med en god infrastruktur og mange naturreserver. Namibia er et vakkert og behagelig land som ennå er forholdsvis uoppdaget.
Bedøm reisemålet
4,5
(94 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Namibia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Namibia.

Etosha Nasjonalpark

I Etosha National Park kan man se en stor variasjon av ville dyr. Et stort, tørt ørkenområde er hjemsted for elefanter, løver, giraffer, sebraer og leoparder. Nasjonalparken må ses.

Fish River Canyon

Fish River Canyon er lillebror til Grand Canyon i USA. Kløften er knapt så stor, men et like imponerende syn. De store klippene strekker seg over 161 kilometer gjennom landskapet.

Namibørkenen

Namibørkenen tilbyr reisende kilometerlange strekninger med gyldne sandbanker og tørke. Ørkenen er en av verdens største og et utrolig vakkert syn, spesielt i solnedgangens skjær.

Skjelettkysten

Skjelettkysten er kjent for sine mange skipsvrak som gjennom tiden er blitt skylt i land på kysten. De mange vrakene gjør at kysten er innhyllet av mystikk og gamle legender. Det er mulig å komme ut til de mange vrakene i en firehjulstrekker.

Windhoek

Namibias huvudstad ligger mitt i landet och är en liten förfriskande oas med skiftande temperatur och ganska mycket regn. Tack vare klimatet kan staden bjuda på en mycket rik flora och fauna, vilket det bland annat visas prov på i de många vackra trädgårdarna.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.