Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Mongolia

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
I Mongolia kan man lett føle seg satt flere hundre år tilbake i tiden, for så snart man kommer utenfor byene, har landskapet ikke forandret seg på mange hundre år. Man kan ennå se kamelene til Djengis Khan vandre gjennom Gobiørkenen. Og på de store viddene ser man ennå ville hester galoppere avgårde, mens vinden har tak i mankene deres. Mongolia er et vanskelig land å reise rundt i, men det er blant annet det som gjør landet til Asias siste riktige destinasjon for den eventyrlystne.
Bedøm reisemålet
4
(11 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Mongolia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Mongolia.

Gobiørkenen

Gobiørkenen er et ekstremt område. Om sommeren kan det bli opp til 40 grader varmt og om vinteren ned til -40 grader. Stormer raser og det regner kun to til tre ganger om året. Likevel har området et fantastisk dyreliv takket være de underjordiske kildene.

Ulan Bator

Ulaan Baatar ligner en forsømt europeisk storby fra 50-årene. Men byen, hvor det ennå kjører gamle sovjetiske biler i gatene og kuer stopper trafikken, har mange spennende museer og historiske bygninger.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK