Reiser til Mongolia

Reiser til Mongolia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
I Mongolia kan man lett føle seg satt flere hundre år tilbake i tiden, for så snart man kommer utenfor byene, har landskapet ikke forandret seg på mange hundre år. Man kan ennå se kamelene til Djengis Khan vandre gjennom Gobiørkenen. Og på de store viddene ser man ennå ville hester galoppere avgårde, mens vinden har tak i mankene deres. Mongolia er et vanskelig land å reise rundt i, men det er blant annet det som gjør landet til Asias siste riktige destinasjon for den eventyrlystne.
Bedøm reisemålet
4,1
(12 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Gobiørkenen

Gobiørkenen er et ekstremt område. Om sommeren kan det bli opp til 40 grader varmt og om vinteren ned til -40 grader. Stormer raser og det regner kun to til tre ganger om året. Likevel har området et fantastisk dyreliv takket være de underjordiske kildene.

Ulan Bator

Ulaan Baatar ligner en forsømt europeisk storby fra 50-årene. Men byen, hvor det ennå kjører gamle sovjetiske biler i gatene og kuer stopper trafikken, har mange spennende museer og historiske bygninger.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.