Miniferie

Miniferie

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Helligdager, litt avspasering for å forlenge helgen eller kanskje noen feriedager til gode? Det kan være en god idé å unne seg en miniferie for å bryte opp en arbeidsperiode når det er lenge til neste ordentlige ferie. Det er jo herlig å få sett noe nytt og lade opp til en ny omgang hverdagsliv. Miniferier blir mer og mer populære, og mulighetene er endeløse. Hva med for eksempel shopping og kultur i en spennende storby i Europa, naturopplevelser på Island, kroferie eller Legoland-ferie i Danmark, noen dagers vandring fra hytte til hytte i fjellet eller noen rolige dager på Hurtigruten?

Bedøm reiseforslag
4,6
(135 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag med Miniferie

Filtrér på land

Hytteturer og fjellvandring kan vi dessverre ikke hjelpe med, men hvis du drømmer om en miniferie i Europa som fordrer fly og overnatting har du kommet til riktig sted. Avhengig av hva du trenger kan du sammenligne kun fly, kun hotell eller pakkereiser med fly + hotell på Travelmarket for å få oversikten over hva som fins. Mange reiseselskaper tilbyr dessuten ferdige miniferie-pakker og noen av dem kan du se hos Travelmarket.

Hva kunne du tenke deg? Paris om våren er jo for eksempel nydelig, og varmere enn i nord. Her kan du slappe av på en benk blant fargestrålende vårblomster, hvile blikket på en fontene og la tankene seile. Så er du klar for nye severdigheter. Eller hva med London? Flotte butikker på Oxford Street, berømte attraksjoner, autentiske puber, fish’n’chips og Speakers Corner. Kanskje er du så heldig å få med deg en god musikal.

Du kan også dra på en romantisk miniferie til Firenze, eller se Gaudís fantasifulle byggverk med egne øyne i Barcelona. I Barcelona kan du forresten kombinere storbyferie med badeferie. Du trenger heller ikke reise så langt: Stockholm er som kjent en vakker hovedstad, og København har mange fristelser for både store og små.

Reisebyråer med Miniferie
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.