Reiser til Marokko

Reiser til Marokko

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Et hopp over Gibraltarstredet fra Spania, og du er i Marokko. Et land fylt med mystikk, farger og forunderlige lukter. Casablanca, Marrakesh og Tangier. Smaker man på navnene etterlater de en nærmest krydret fornemmelse. Og det er det Marokko er: En krydret blanding av myldrende markedsplasser, lær og magiske tepper.
Bedøm reisemålet
4,4
(69 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Marokko - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Marokko.

Agadir

Agadir kan tilby fantastisk gode hoteller i luksusklassen. Det er særlig de store og dyre hotelkjedene som dominerer feriebyen, men man kan også finne billigere hoteller, pensjonater og private innkvarteringssteder.

Casablanca

Byen Casablanca er den største byen i Marokko. Det er samtidig landets finans- og industrisentrum, og det er her man skal reise hvis man vil shoppe på de store boulevardene og i de fasjonable designerbutikkene.

Marokkos Middelhavskyst

Mellom byene Tangier og Nador finner man en lang rekke skjønne bukter som byr på lekre sandstrender og imponerende klipper. Her kan man slikke sol, fiske, svømme og seile en tur på det blå havet.

Marrakech

Byen Marrakesh er landets tidligere hovedstad. I dag er Marrakesh kjent for sine koselige og sjarmerende markeder samt de imponerende moskéene og palassene man finner på en rundtur i byen.

Rabat

Byen Rabat er Marokkos hovedstad. Byen syder av historie, som går langt tilbake i tiden. Blant annet fra det 12. århundre, hvor byen ble brukt som base i kampen mot spanjolene.

Sør-Marokko

Sydmarokko byr på en koselig og sjarmerende atmosfære. Her er blant annet livlige og fargerike markedsplasser i små landsbyer, omringet av skjønne oliven- og fruktplantasjer.

Tangier

Tangier er en sammensatt by. Hele tolv nasjoner har gjennom tiden besatt byen, og det viser seg den dag i dag ved at alle skilt i byen står på tre språk. Byen er i dag en av landets mest kosmopolitiske byer.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.