Reiser til Malta

Reiser til Malta

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
De Maltesiske øyer er et av de mest sjarmerende reisemål i Middelhavet. Øyene er velsignet med solskinn året rundt og har en gjennomsnittstemperatur på nesten 20 grader. Malta garantere fantastiske ferieopplevelser for de reiseglade. Malta og dens søsterøyer Gozo og Gomino rommer utallige kulturelle og kulinariske opplevelser, alle innenfor rekkevidde. Middelhavsøya med sin forrevne klippekyst og vakre naturlandskap, har også en fantastisk arkeologisk og arkitektonisk arv som vitner om sivilisasjoner hele 6000 år tilbake i tiden .
Bedøm reisemålet
4,6
(78 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Comino

Comino er den minste av de befolkede øyene i den maltesiske øygruppen. På denne lille paradisøya bor det bare en håndfull bønder, og verken biler eller annen støy får lov til å forstyrre stillheten her.

Gozo

Gozo er med sine 25.000 innbyggere den nest største øya i den maltesiske øyegruppe. En liten perle med koselige byer, frodige åkrer og vakre klipper. Goro er stedet hvis man ønsker seg fred og ro.

Mdina

På toppen av et steinete høydedrag 15 kilometer fra Valletta ligger den 3000 år gammel byen Mdina. Byen var en gang landets hovedstad og er i dag en av verdens best bevarte middelalderbyer.

Valletta

Valletta, Maltas nydelige hovedstad, er et overflødighetshorn av historiske og kulturelle skatter. Byen, som omslutter en av de best bevarte havnene i Europa, er en fryd for sansene.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.