Reiser til Malaysia

Reiser til Malaysia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Malaysia er et land med en utrolig naturrikdom. Her danner verdens eldste regnskog rammen for et fantastisk plante- og dyreliv. Havskilpadder yngler på østkysten og i regnskogen lever den truede orangutangen. Malaysia er også et land med kontraster. Befolkningen består av kinesere, malaysiere, indere og arabere. Muslimske moskeer og hinduistiske helligdommer står side om side.
Tross en rask økonomisk utvikling har Malaysia klart å beholde landets kultur, og i hovedstaden Kuala Lumpur blir det bygget med omtanke.
Bedøm reisemålet
4,7
(61 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Malaysia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Malaysia.

Utvalgte reiseforslag fra Malaysia

Reiser til Malaysia – filtrér på tema

Høylandene i Kamerun

Høylandene i Cameron er et glimrende utgangspunkt hvis man vil utforske jungelen. I det behagelige klimaet hvor gjennomsnittstemperaturen er 21 grader kan man nyte jungelens små elver, fosser og fargesprakende sommerfugler.

Kuala Lumpur

I Malaysias hovedstad Kuala Lumpur har forskjellige folkeslag klart å leve side om side. Her finner man kinesere, arabere, muslimer, indere og malaysiere som alle har satt sitt preg på byen. Byen er i rask utvikling og side om side med muslimske moskeer og gatehandlere finner man nyoppførte skyskrapere som rommer store butikksentre.

Malaysias østkyst

På Malaysias østkyst og på de nærliggende øyene finner man Malaysias beste strender. Turismen har ikke vært så stor før i det siste, så mange steder finner man små landsbyer hvor det tradisjonelle malaysiske liv enda leves.

Penang

På øya Penang er det varmt hele året og langs de deilige strendene kan man dyrke alle former for vannsport. Øya har en skjønn blanding av pulserende byliv i Georgetown og koselige, fredelige landsbyer.

Sabah og Sarawak

Den uberørte naturen i Sabah og Sarawak byr på et fantastisk dyre- og planteliv. I den eksotiske regnskogen kan man møte orangutanger og langs kysten kan man dykke i fargessprakende koralrev. Det er mulig å gå opp på det høye fjellet Mount Kinabalu i Sabah.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.