Reiser til Nordmakedonia

Reiser til Nordmakedonia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Makedonia er en sammensmeltning av mange kulturer. Landet er preget av greske, serbiske, bulgarske og albanske tradisjoner. Denne fargerike bakgrunnen har gitt Makedonia en helt spesiell identitet og kultur, som det absolutt er verd og merke seg. Her finner man alt fra tyrkiske basarer til ortodokse kirker, og en fantastisk vakker natur. Befolkningen er gjestfri og ønsker deg velkommen til deres land.
Bedøm reisemålet
4,5
(84 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Nordmakedonia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Nordmakedonia.

Bitola

I byen Bitola, helt sør i Makedonia, finner man de imponerende Heraclea-ruinene. De ble bygd i det 4. århundre før Kristus av Philip II av Makedonia. I ruinene kan man blant annet se romerske bad og et teater fra den tid

Ohrid

Ohrid-området byr på skjønne naturscener, som kan begeistre enhver. I området finner man blant annet Europas dypeste innsjø, som er 290 meter dyp.

Skopje

Byen Skopje er Makedonias hovedstad. Det mest sjarmerende ved Skopje er gamlebyen, der man finner en skjønn og sjarmerende atmosfære imellom de hyggelige bygningene og mange restaurantene.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.