Luksusreiser til Vietnam

Luksusreiser til Vietnam

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

En luksusferie i Vietnam er for deg som er en skikkelig livsnyter. På en eksklusiv reise til Vietnam kan du nyte livets gleder når du slikker sol på en vakker paradisstrand der den kritthvite sanden møter det eksotiske turkisblå havet. Du kan slappe av i en hengekøye med en god drink om dagen og nyte deilig gourmet på en av strandrestaurantene om kvelden.

Det gode med en luksusferie i Vietnam er at du får mye for pengene. For samme pris som det kanskje ville ha kostet deg på en vanlig reise i Europa kan du nyte et luksushotell med 5 stjerner, der du kan ligge langstrakt ved bassenget og slappe av med en behandling i en av spa- og wellness-avdelingene.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Vietnam - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Vietnam.

Med en luksusferie i Vietnam har du mulighet for å kombinere luksus med eventyr og spennende opplevelser. Vietnam er nemlig et land som er rikt på naturlige skatter og vidunderlige naturopplevelser.

En av de mest fascinerende opplevelsene du som besøkende kan ha i Vietnam er en luksus-seiltur rundt i Halong Bay. Dette øyparadiset består av hundrevis av kalksteinsøyer som vokser opp i det blå landet. Her kan du nyte en eksklusiv cruisetur hvor du sitter i en tradisjonell vietnamesisk båt og får se de vakre øyene på nært hold.

Hvis du har lyst til å lære mer om Vietnams kultur og spennende men barske historie kan du ha nytte av en guidet luksusferie i Vietnam. Her kan du reise fra det ene vakre stedet det andre i et moderne privat transportmiddel, der en guide lærer deg mer om dette spennende landet. Du kan besøke grotter, øyer, paradisstrender og levende storbyer. En ferie i Vietnam byr på noe for enhver smak.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.