Luksusreiser til Maldivene

Luksusreiser til Maldivene

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Drømmer du om uforglemmelige luksusreiser, enten det er alene, som par eller med hele familien, er Maldivene tingen. På øygruppen Maldivene finner man ikke stort annet enn palmer, kritthvide strender, turkise laguner, krystallklart vann og lange, solrike dager uten bekymringer. De fleste øyene er veldig små og har svært luksuriøse resorts og strandbungalows.

Takket være sin unike beliggenhet bader Maldivene alltid i solskinn. Det turkise vannet er optimalt for dykking og svømming blant korallrev og fargestrålende fisk. Så hvis man gjerne vil skjemme bort seg selv med en ordentlig luksusferie er Maldivene absolutt et godt valg.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Maldivene - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Maldivene.

Maldivene ligger i Indiahavet og består av mange små øygrupper. Hver enkelt øy er gjerne ikke mer enn et par hundre meter i diameter og er sitt eget private resort med barer og restauranter i luksuriøse omgivelser. Noen resorts tilbyr private leiligheter, bungalows på stranden eller hus på påler ute i vannet.

Maldivenes øygrupper består av mange forskjellige atoller, og Ari Atollen, Lhaviyani Atollen, North Male Atollen og Raa Atollen er blant de mest kjente av dem. Felles for alle øygruppene er deres konstante fokus på å skape luksuriøse rammer for gjestene.

På de ulike atollene kan man blant annet finne små golfbaner, dykkesentre, forskjellige aktiviter og naturligvis en del femstjerners hoteller. Å leie en privat bungalow på stranden sikrer deg en avsondret og intim luksusferie.

Maldivene er verdenskjent for sitt utrolig klare vann og dermed utmerkede dykkemuligheter. De turkise lagunene, livet under vann og alle korallrevene byr på vakre og overveldende synsinntrykk når man dykker. På alle øyene kan man leie dykkerbriller og snorkel, og dessuten delta på dykkerkurs på ethvert nivå.

En luksusreise til Maldivene er uten tvil en reise man aldri vil glemme.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.