Reiser til Litauen

Reiser til Litauen

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Litauen er det sørligste av de tre baltiske landene. Etter kommunismens fall og opp igjennom 1990-årene, har landet sammen med Estland og Latvia tiltrukket seg masse turister som har ønsket å oppleve den tidligere østblokkens spesielle kultur på nærmeste hold. På godt og vondt bærer landet fremdeles preg av alle årene under Sovjetunionens innflytelse, men det er likevel et interessant reisemål både historisk og kulturelt.
Bedøm reisemålet
4,6
(41 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Litauen - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Litauen.

Kaunas

Kaunas, Litauens nest største by, oser i dag av fred og idyll på grunn av sine mange gamle hus, men slik har det ikke alltid vært. Først nazistene, og siden russerne har flere ganger på grusomme måter holdt på å utradere den historiske byen.

Klaipeda

Litauens eneste reelle havneby, Klaipeda, er for mange kjent fra avisspaltene som Baltikums smuglersentrum. Men byen er så mye mer, og med sine museer og sin gamle bydel er Klapeida et interessant bekjentskap hvis man vil fordype seg i Litauens spennende kultur og historie.

Neringa

Litauens nok mest fantastiske naturområde, Neringa, består av en lang rekke sandtanger, og innehar fantastiske eksempler på naturens rikdom innen både planteliv, dyreliv og groteske landskapsformasjoner. Området er vidunderlig vakkert, og enhver som besøker Litauen burde unne seg det å oppleve Neringa.

Vilnius

Litauens hovedstad Vilnius er en arkitektonisk og historisk perle. Byen er full av gamle, vakre hus, som nyrestaurerte vitner om både fortidens storhet og alle de trange årene under kommunismen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.