Reiser til Libanon

Reiser til Libanon

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Bedøm reisemålet
4,4
(10 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Libanon - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Libanon.

Beirut

Hovedstaden, som stort sett ble utslettet under krigen, er nå gjenoppbygget og kan hilse turister velkommen. Her kan man kjøpe dyre merkeklær, rusle på promenaden, svømme i Middelhavet, utforske nattelivet og slappe av.

Baalbek

Utover pyramidene, Petra i Jordan og Palmyra i Syria, er dette den viktigste og mest imonerende antikke severdigheten i Midtøsten. For lenge siden var dette et enormt kjempetempel, og seks av søylene står fremdeles. De ser kanskje ikke så store ut umiddelbart, men still deg inn imellom dem, så vil du oppleve det annerledes. Det er et nytt og moderne museum tilknyttet templet, hvor man ved hjelp av tegninger og skisser kan se hvordan det så ut dengang.

Sedertrærne i Bcharré

Området ved Bcarré har en helt fantastisk natur, blant annet er det her man finner de berømte sedertrærne som tidligere skal ha fylt hele landet. Om vinteren har området gode skimuligheter.

Tripoli

Libanons nest største by har sterkt preg av Midtøsten. På oppdagelsesferd i basaren kan man gjøre gode kjøp. Utenfor byen er det bademuligheter, og kvelden må gjerne tilbringes på en av kafeene der, mennene sitter med sine vannpiper.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.