Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Laos

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
I mange år har Laos vært et mer eller mindre lukket land for reisende, men i 1990-årene er dørene blitt åpnet mer og mer opp og landet ligger klar til å bli utforsket fra grunnen av.
Landet byr på sjarmerende landsbyer, den mektige Mekongelven, fruktbare lavlandsområder med mange kokospalmer, lange fjellkjeder og store skogområder.
Bedøm reisemålet
4,5
(22 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Laos

Reiser til Laos – filtrér på tema

Luang Prabang

Den gamle kongelige byen Luang Prabang ligger i et fantastisk naturlandskap. Det er store brusende elver og høye fjell som omringer byen. Fra toppen av fjellet Phousi kan man se ut over hele området.

Nordvest-Laos

I den nordvestlige delen av Laos kan man møte noen av de mange forskjellige etniske gruppene som bor i landet. Man kan oppleve deres kulturer, religioner, språk og ikke minst deres fargestrålende påkledningsdrakter.

Vientiane

Vientiane er en hyggelig og sjarmerende by, som til tross for sine 500.000 innbyggere gjemmer på rismarker og landbruk inne i byen. I byen kan du også se arkitektur fra den franske kolonitid side om side med gamle templer.

Xiengkhouangprovinsen

Xieng Khouang provinsen var et av de stedene som fikk hard medfart under Vietnamkrigen. Det betyr at man i dag kan oppleve mange hus og bygninger som er bygd opp av gammelt brukt krigsmateriale.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK