Reiser til Laos

Reiser til Laos

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
I mange år har Laos vært et mer eller mindre lukket land for reisende, men i 1990-årene er dørene blitt åpnet mer og mer opp og landet ligger klar til å bli utforsket fra grunnen av.
Landet byr på sjarmerende landsbyer, den mektige Mekongelven, fruktbare lavlandsområder med mange kokospalmer, lange fjellkjeder og store skogområder.
Bedøm reisemålet
4,6
(36 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Laos - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Laos.

Luang Prabang

Den gamle kongelige byen Luang Prabang ligger i et fantastisk naturlandskap. Det er store brusende elver og høye fjell som omringer byen. Fra toppen av fjellet Phousi kan man se ut over hele området.

Nordvest-Laos

I den nordvestlige delen av Laos kan man møte noen av de mange forskjellige etniske gruppene som bor i landet. Man kan oppleve deres kulturer, religioner, språk og ikke minst deres fargestrålende påkledningsdrakter.

Vientiane

Vientiane er en hyggelig og sjarmerende by, som til tross for sine 500.000 innbyggere gjemmer på rismarker og landbruk inne i byen. I byen kan du også se arkitektur fra den franske kolonitid side om side med gamle templer.

Xiengkhouangprovinsen

Xieng Khouang provinsen var et av de stedene som fikk hard medfart under Vietnamkrigen. Det betyr at man i dag kan oppleve mange hus og bygninger som er bygd opp av gammelt brukt krigsmateriale.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.