Langtidsferie til Spania

Langtidsferie til Spania

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Er du en av dem som drømmer deg bort til varmere strøk om vinteren? Da blir du nok glad for å høre at du nå endelig kan realisere drømmen med en langtidsferie i Spania.

Du har mulighet for å bestille en billig ferie som strekker seg fra alt mellom to uker til flere måneder. Mange velger til og med å bruke hele vinteren på langtidsferie i Spania. I Spania kan du glemme alt om den kalde vinteren hjemme og nyte en mild og behagelig vinter der temperaturene aldri kommer i nærheten av frysepunktet. Drikk sangria på stranden og nyt spansk tapas på de deilige restaurantene mens det ligger snø i gatene hjemme i Norge.

Øverst på siden kan du søke blant andre typer reiseforslag eller destinasjoner.

Langtidsferier er blitt mer og mer populære, og i Spania er det rike muligheter for å komme vekk fra hverdagen og ta en langtidsferie til en fornuftig pris.

Hvis du har lyst til å ta en lengre ferie enn normalt, der du virkelig kan slappe av, kan du dra på en langtidsferie i Spania. Kanskje er du pensjonert og har god tid til å nyte livet? I så fall er et godt alternativ til dagliglivet hjemme å ta en langtidsferie i Spania, der du kan nyte sol, varme og god mat så lenge du har lyst til det.

En av de perfekte reisemålene for disse lange feriene er øyen Mallorca. Her er klimaet mildt og godt året rundt, og mange av hotellene leier rommene sine ut til utrolig lave priser i vinterhalvåret. Du kan for eksempel bo i nærheten av den historiske storbyen Palma eller i ferieparadiset Alcudia på den nordlige delen av øyen. Her kan du nyte god mat, lokalprodusert vin og avslapning på noen av de deilige strendene året rundt.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.