Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Kroatia

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
På tross av den tragiske borgerkrigen i det tidligere Jugoslavia mot slutten av det 20. århundre, fremstår Kroatia i dag vakrere enn det gjorde for ti år siden. Strendene, fjellene og den øvrige naturen er like praktfull som alltid, men mange historiske byer og severdigheter har gjennomgått en omfattende gjennoppbygging og renovering. Dette har medført at flere av disse fremstår flottere enn noensinne. Alt i alt blir den reisende møtt av et Kroatia i full blomst og i sterk fremdrift.
Bedøm reisemålet
4,5
(26 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Kroatia

Dalmantierkysten

Dalmatinerkysten i Kroatien er et meget varieret område. Her finner man enestående bygninger, etterlatenskaper fra middelalderen og en fantastisk natur. Klimaet i området er behagelig og kysten er helt klart verdt et besøk hvis man er i landet.

Dubrovnik

Dubrovnik er en helt spesiell opplevelse, og er nok en av de største severdighetene i Kroatia. Byen er flere tusen år gammel, og hadde sin storhetstid i det første årtusen etter vår tidsregning. Byen huser fantastiske, gamle bygninger, som bare står og venter på å bli utforsket av besøkende.

Istria

I Kroatias vestligste region finner man et hav av imponerende severdigheter. Området er preget av flotte romerske bygninger og monumenter som ligger i et helt fantastisk naturlandskap.

Zagreb

Kroatias hovedstad Zagreb er en veldig allsidig by. Byen er delt inn i tre bydeler, hvor du finner alt det som en hovedstad skal inneholde; Gamle bygninger med imponerende arkitektur, storbystemning og nye moderne bygninger. Denne blandingen gir byen en behagelig og sjarmerende atmosfære.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK