Reiser til Kroatia

Reiser til Kroatia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
På tross av den tragiske borgerkrigen i det tidligere Jugoslavia mot slutten av det 20. århundre, fremstår Kroatia i dag vakrere enn det gjorde for ti år siden. Strendene, fjellene og den øvrige naturen er like praktfull som alltid, men mange historiske byer og severdigheter har gjennomgått en omfattende gjennoppbygging og renovering. Dette har medført at flere av disse fremstår flottere enn noensinne. Alt i alt blir den reisende møtt av et Kroatia i full blomst og i sterk fremdrift.
Bedøm reisemålet
4,5
(100 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Kroatia - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Kroatia.

Dalmantierkysten

Dalmatinerkysten i Kroatien er et meget varieret område. Her finner man enestående bygninger, etterlatenskaper fra middelalderen og en fantastisk natur. Klimaet i området er behagelig og kysten er helt klart verdt et besøk hvis man er i landet.

Dubrovnik

Dubrovnik er en helt spesiell opplevelse, og er nok en av de største severdighetene i Kroatia. Byen er flere tusen år gammel, og hadde sin storhetstid i det første årtusen etter vår tidsregning. Byen huser fantastiske, gamle bygninger, som bare står og venter på å bli utforsket av besøkende.

Istria

I Kroatias vestligste region finner man et hav av imponerende severdigheter. Området er preget av flotte romerske bygninger og monumenter som ligger i et helt fantastisk naturlandskap.

Zagreb

Kroatias hovedstad Zagreb er en veldig allsidig by. Byen er delt inn i tre bydeler, hvor du finner alt det som en hovedstad skal inneholde; Gamle bygninger med imponerende arkitektur, storbystemning og nye moderne bygninger. Denne blandingen gir byen en behagelig og sjarmerende atmosfære.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.