Reiser til Kina

Reiser til Kina

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
"Riket i Midten" har begynt på en ny periode og har aldri før vært så åpent for turister. Å besøke Kina er som å reise til en helt annen verden. Landet har alt fra pulserende storbyer til storslåtte og uberørte områder i Indre Mongolia med ørkener, hellige fjell og ruiner fra keisertiden. Kinas turbulente fortid setter sitt preg overalt og man kan se imponerende bygningsverk fra de forskjellige periodene i historien. Aldri har severdighetene i Kina vært i så god stand og de forsøker hele tiden å reparere skadene fra kulturrevolusjonen så landet kan bli enda mer attraktivt.
Bedøm reisemålet
4,2
(63 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Kina - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Kina.

Beijing

I hovedstaden Beijing føler man virkelig historiens vingesus når man står ved portrettet av Mao og ser ut over Den Himmelske Fredsplass. Beijing har åpnet seg for omverden og aldri før har de mange severdighetene vært i så god stand.

Guangzhou

Guangzhou er Sydkinas vekstsentrum og eksportansikt utadtil, og hvert år strømmer importører til byen for å se nærmere på de kinesiske varene. Tross beliggenheten i nærheten av Hong Kong er byen veldig kinesisk og gir et godt bilde av hvordan kineserne lever i storbyene.

Guilin

I det eventyrlige området rundt Guilin er de enestående grønne kalkfjellene spredt ut over landskapet. Kineserne kaller selv området for det vakreste under himmelen. Og når man er der, forstår man hva de mener.

Harbin

Heilongjangprovinsens hovedstad, Harbin, skal besøkes om vinteren tross de lave temperaturene. Det er her byens særpreg og tradisjoner for alvor utfolder seg. All snøen og frostgradene gir perfekte betingelser for byens stolthet, isskulpturene.

Shanghai

Shanghai er byen som aldri sover. Tross byens turbulente historie er Shanghai igjen en by i rask utvikling. Hver dag bygges nye kontorhus og byen arbeider på å bli Østens finanssentrum igjen.

Sian

Xian, som hadde sin storhetstid for 2000 år siden, er igjen begynt å blomstre. Funnet av Qimkeiserens Mausoleum var det første skrittet på veien og i dag er byen på vei til å bli en riktig storby med mye liv.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.