Reiser til Kenya

Reiser til Kenya

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
At Karen Blixen tapte sitt hjerte til Kenya er ikke vanskelig å forstå. Det vekslende landskapet rommer alt fra ørkenlignende sletter til frodig regnskog og har et fantastisk dyreliv.
I de mange nasjonalparkene gjøres det en kjempe innsats for at beskytte det opprinnelige dyrelivet mot sivilisasjonen. Blant annet har det lykkes å redde nesehornet fra utryddelse.
Men Kenya har mer enn nasjonalparker å by på. Ved kysten mot øst vaier skyggefulle palmer på finkornete sandstrender. I Kenya hører man lyden av Afrika.
Bedøm reisemålet
4,6
(91 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Kenya

Lamu

På Lamu Island er stemningen veldig avslappet. Her tar man seg den tiden man trenger. Øya har fantastiske strender med store bølger, og på Lamu Museum kan man få et flott innblikk i Swahili-kulturen

Masai Mara Naturreservat

I Masai Mara finnes det nesten 100 forskjellige dyrearter og over 450 fuglearter. Her er det ikke uvanlig å se en av de majestetiske løvene på jakt. Parken byr på uforglemmelige naturopplevelser, og sover man på en av de primitive tent camps føler man seg hensatt til Karen Blixens Afrika.

Mombasa

Ved Det Indiske Hav ligger Mombasa, Kenyas største havneby. Litt utenfor den eksotiske storbyen, som både har brede boulevarder og trange smug, finner man østkystens fantastiske strender. De er et svalende alternativ til den pulserende storbyen.

Mt. Kenya Nasjonalpark

Afrikas nest høyeste fjell er en utfordring for alle med fysikken i orden. Det 5199 meter høye fjellet har et variert tilbud av ruter. På vei mot toppen skal man gjennom tett regnskog, golde stepper og på toppen venter den evige snøen.

Nairobi

For 100 år siden fantes det ikke annet enn et vannhull der hvor man i dag kan finne Kenyas pulserende hovedstad. I Nairobi finner man alle storbyens kjennetegn som skyskrapere og brede boulevarder, men ved River Road kan den afrikanske ånd fortsatt oppleves.

Samburu

På Sambuu-folkets jord nord for Mount Kenya ligger Samburu, et av Kenyas fantastiske viltreservatet. Som det eneste sted i Kenya finner man her Grevy's sebra. Den har smalere striper og større ører enn de alminnelige sebraene.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.