Reiser til Jomfruøyene (USA)

Reiser til Jomfruøyene (USA)

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
USA gjorde et godt kjøp da landet i 1917 kjøpte Jomfruøyene av Danmark for 25 millioner kroner. Jomfruøyene, som består av St. Croix, St. John og St. Thomas, har nemlig noen av de mest fantastiske kyststrekningene i verden. Samtidig er klimaforholdene ideelle året rundt. Hvert år besøker nesten to millioner turister øyene for å slappe av, og for å smake på en bit av paradis. Et paradis som har mange fortidsminner fra tiden som dansk koloni.
Bedøm reisemålet
4,5
(82 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Jomfruøyene (USA) - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Jomfruøyene (USA).

St Thomas

St. Thomas er et paradis for turister som kommer for å slappe av og bruke penger i øyas mange eksklusive butikker. Her finner man en av verdens vakreste naturhavner og en lang rekke minner fra tiden som dansk koloni.

St. Croix

St. Croix er Jomfruøyenes største øy, og er et spennende møte med avvekslende naturområder og sjarmerende bymiljøer. Øyas hovedby er Christianssted, en by som er et studie i arkitektur fra kolonitiden.

St. John

St. John er den minste øya både når det gjelder størrelse, innbyggertall og shoppingmuligheter. Det skremmer imidlertid ikke tusenvis av turister fra å besøke naturparadiset som råder over mange eksklusive feriesentre og flere kilometer hvit sandstrand.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.