Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Japan

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Japan er kontrastenes og paradoksenes land. Her finner man både storslått natur og pulserende storbyer. Her lever flere tusen års tradisjoner side om side med den mest moderne teknologi. I Tokyo og Japans andre storbyer eksisterer det utallige shoppings og forlystelsesmuligheter. Det janpanske kjøkken er også et av verdens mest spennende. Japansk mat er eksotisk liksom resten av den japanske kulturen. Her er alt som ingen andre steder i verden og japanerenes vennlighet overrasker positivt.
Bedøm reisemålet
4,5
(42 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Japan

De japanske Alper

De japanske alpene byr på vakker natur og vandreturer. Her trives fred og tradisjoner i et storslått landskap bare få hundre kilometer fra Tokyo. Området byr også på noen av Japans beste skisportsteder.

Fujiyama

Fuji er en av verdens mest kjente vulkaner. Vulkanen er ufarlig og plassert i en eventyrlig vakker og fredfylt natur. Har man tid bør man oppleve en av verdens vakreste soloppganger - garantert en opplevelse for livet.

Hiroshima

Hiroshima forbindes uvilkårlig med verdens første atombombe som traff byen i 1945. Ut av asken bygget man en ny by og i dag kan man nesten ikke finne spor etter bombens ødeleggelser.

Kyoto

For de historisk interesserte er Kyoto en perle. Som Japans gamle hovedstad byr byen på utallige arkitektoniske og seremonielle opplevelser. Her lever blant annet Japans teseremoni som ingen andre steder. Dette er tradisjonenes høyborg.

Osaka

Osaka byr på hektisk storbypuls og et forrykende natteliv. Shoppingsmulighetene er på topp. Osaka er preget av velstand og dens lange tradisjon som havneby har gitt den et meget internasjonalt preg.

Sapporo

Det kalde været og snøen på Japans nordlige hovedøy fremhever den simple estetikk som Japan er så kjent for ute i verden. Sapporo byr på sanselige storbyopplevelser. Snøskulpturer, god øl og vidunderlig laks er kun noen av stikkordene.

Tokyo

Man kommer ikke utenom Tokyo hvis man reiser til Japan. Tokyo byr på østens sjarm og storbyliv på en og samme tid og er du til storbyen vil ikke Tokyo skuffe deg.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK