Reiser til Italia

Reiser til Italia

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Verdens mest interessante støvel må hete Italia. De romerske ruinene, den flotte arkitekturen og de mange kjente kunstverkene kan tilfredsstille kulturturisten, mens strender, sjøer, mote og modeller kan friste andre reisende. Det er gode muligheter for sykling, ski og turgåing for den aktive reisende, og så er det i Italia du kan være tilskuer til en av verdens beste fotballigaer. Og blir man mett av opplevelser, kan sulten stilles av et originalt, verdenskjent og suverent meny- og vinkart.
Bedøm reisemålet
4,4
(87 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Italia

Dolomittene

Liker man utendørsaktiviteter er Dolomittene det rette sted. Her finner man landets beste skisportsområder i vintermånedene og fantastiske hikingområder i sommermånedene.

Firenze

Historisk og kulturelt er Firenze en kjempeopplevelse. Selv om det i perioder kommer mange turister, er det en god atmosfære i byen, som minner én om de tider hvor byen betød så mye for den kulturelle og politiske utviklingen i Europa.

Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio - beskrivelse kommer snart.

Milano

Milano er mye mer enn de to store fotballagene og Da Vincis "Den siste Nattverd". Milano er et av Europas største motesentre, har fantastisk mat og en tilsvarende god opera, samt mange gallerier og La Scala museet. Er man i nærheten av Milano. er byen absolutt verdt et besøk.

Naples

Byen Napoli er et fantastisk sted, hvis man er interessert i historiske bygninger. Her finner man gamle palasser, kirker, slott og museer, som forteller byens historie. Byen ligger i vakre omgivelser ved Napoli bugten, med det imponerende Vesuvius fjellet i bakgrunnen.

Roma

Gå ikke glipp av Roma, hvor fortidens legender møter den moderne storby. Her finner du fantastisk arkitektur, imponerende kirker, Forum Romanum og Vatikanet. Besøk også en av de mange kaféene og nyt byens puls.

Sicilia

Sicilia er den største øyen i Middelhavet, og det er en øy med mange kontraster. Her finnes greske templer, den støyende byen Palermo, de aeoliske øyer, vulkanen Etna og flotte sandstrender, så de fleste reisende finner noe som tiltaler dem på denne skjønne øyen i det sørlige Italia.

Toscana

Toscana regionen i Italia er ensbetydende med god vin og kulturelle skatter. Området er i høy grad preget av vingårder, og det er her den kjente Chiantivinen blir produsert. Toscana er også hjemsted for byer som Pisa og Firenze - populære storbymål for mange Nordmenn.

Venezia

Det er ingen tvil om at den romantiske atmosfæren i Venezia er unik. De mange kanalene, fraværet av støyende biler, de smale gatene og fascinerende plassene gjør en gåtur i byen til en spesiel opplevelse. Besøk Venezia og kom levende hjem.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.