Reiser til Israel

Reiser til Israel

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
"Det Hellige Land" Israel har en magisk tiltrekning på folk fra hele verden. Ingen andre steder i verden finnes en så omfattende blanding av naturopplevelser, historiske severdigheter og helligdommer. Tre av verdens største religioner sloss bokstavelig talt om plassen, romere, tyrkere, korsfarere, bysantiner og andre har etterlatt historiske visittkort og landskapene varierer fra gold steinørken over subtropiske daler til fantastiske grønne fjell og rislende kilder.
Bedøm reisemålet
4,6
(56 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Israel - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Israel.

Eilat

Eilat er et stort turiststed. Byen byr på noen av verdens beste dykker- og snorkelområder langs kysten hvor mange kommer for å slappe av ved havet.

Haifa

Haifa var en viktig brikke i mange av jødenes flukt til Palestina før 1948, i dag kan man oppleve historien på byens immigrasjons- og sjøfartsmuseum.

Jerusalem

Jerusalem er hjemsted for et av de mest hellige stedene i verden. I byen møter man jødiske menn med ørekrøller, uniformerte soldater og masser av turister. Byen bugner av severdigheter som hvert år blir besøkt av hopevis av reisende.

Tel Aviv

Tel Aviv by er kun femti år gammel og det er derfor ikke historiske bygninger som preger byen. Tel Aviv har derimot fremragende museer, et godt natteliv og hvite sandstrender.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.