Reiser til India

Reiser til India

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
India er verdens syvende største land, og landet hvor man kan oppleve nesten alt. Her finner man fascinerende landskap, hvor Himalayaområdets imponerende snedekte fjelltopper er et av høydepunktene, og store dyrereservater med løver, tigere, leoparder, elefanter og bøfler.
India inneholder alt fra storby til ørkener, og fra fjell til regnskog.
Bedøm reisemålet
4,6
(87 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra India

Reiser til India – filtrér på tema

Agra

Agra ble for flere hundre år siden styrt av the Munghals, og var på den tiden Indias hovedstad. I dag kan man oppleve mange imponerende monumenter fra denne tidsperioden i Agra.

Andamanene og Nocobarene

Hvis man liker sol, strender og vann er Andaman- og Nicobarøyene midt i blinken. Her finnes det fantastiske hvite sandstrender og et fargesprakende liv under vann, med vakre fisker og imponerende korallrev.

Benares

Varanasi ligger ved elvebredden til den hellige elva Ganges, og byen er en av de mest hellige stedene i India. Mange hinduer kommer til byen for å bade i elva, et ritual som skal vaske vekk alle syndene. Varanasi er en av de eldste "levende" byene i verden, og er absolutt verdt et besøk dersom du er interessert i religion og historie.

Chennai (Madras)

Chennai var tidligere kjent under navnet Madras. Mange kolonimakter har kommet inn i India denne veien, og skulle man være interessert i kolonihistorie er Chennai det rette stedet.

Delhi

Indias hovedstad, Delhi, er en fantastisk blanding av forhistoriske monumenter og en fargesprakende livlig nåtid. Monumentene i Delhi er noen av landets flotteste arkitektoniske verker og fascinerer de fleste.

Goa

Goa er en gammel Portugisisk koloni. Til tross for at øya ikke har vært kolonisert de siste 40 årene kan man enda finne mange spor etter portugiserne på øya. Øya er imidlertid først og fremst kjent for de fantastiske hvite strendene, palmetrærne og det turkisblå havet.

Gujarat

Gujarat ligger ute på kysten, og området kan by på mange flotte badestrender. Har man derimot fått nok sol, er det mulig å gå på oppdagelsesreise mellom de mange templene i området eller kikke på de ville dyrene i skogen.

Kashmir

Opp gjennom tiden har Kashmir vært et særdeles populært sted, og er det fremdeles. Området er kjent for sin utrolig vakre natur med mange innsjøer og daler, og mange kommer til Kashmir på grunn av skjønnheten og de kjølige temperaturene.

Kerala

Kerala ligger på Indias sørvestkyst, og har medført at området har mye maritim kontakt med omverdenen. På grunn av dette er området en blanding av mange forskjellige kulturer. Kystlinjen har også flotte palmestrender og turkisblått hav.

Kolkata (Calcutta)

Calcutta er Indias kulturhovedstad, og har noen særdeles vakre områder. Byen er bare 300 år gammel, og mer eller mindre en britisk oppfinnelse

Ladakh

Ladakhområdet ligger klemt sammen mellom de fascinerende Himalayafjellene og Tibet. Området har en utrolig vakker natur med høye fjell, fossende elver og flotte daler.

Mumbai (Bombay)

Mumbai er byen hvor man kan slappe av på stranda, se cricketkamper i helgene og reise rundt med røde dobbeltdekkerbusser. Samtidig er området også kjent som "The red light distrikt", et av Asias største slumkvarterer med sterke mafiafamilier.

Punjab & Haryana

Området rundt Punjab og Haryana er et kraftig religiøst sentrum, hvor sikhenes gyldne templer står. Hvert år kommer det mange pilegrimer til området for å besøke templene.

Rajasthan

Rajasthan er et av Indias mest besøkte områder. Det er et eksotisk og fargestrålende område fullt av historiske severdigheter og store ørkenområder.

Tamil Nadu

Tamil Nadu ligger i den sørligste delen av India. Området byr på mange severdigheter, blant annet templer, små fiskelandsbyer og store nasjonalparker.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.