Reiser til Honduras

Reiser til Honduras

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Honduras grenser til Nicaragua, Guatemala og El Salvador og har kyststrekninger ved både Det Karibiske Hav og Stillehavet. Inne i landet finner man en lang fjellkjede som går fra øst til vest kun delt av brusende elver som renner ut i havene. I mange av lavområdene er det god og fruktbar jord og man vil se mange bananplantasjer i disse regionene.
Bedøm reisemålet
5
(1 bedømmelse)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Honduras - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Honduras.

Bay Islands

I Bay Islands området finner man øyene Roatán, Guanaja og Utila. Øyene ligger i skjønne naturomgivelser med hvite sandstrender og fargestrålende koralrev.

Honduras´ Karibiske kyst

Den caribiske kysten er preget av skjønne sandstrender med svaiende palmer og turkisblått hav. Det er et utmerket sted å slappe av. Hvis man blir lei av strandlivet, kan man besøke en av de hyggelige landsbyene som ligger langs kysten.

Tegucigalpa

Tegucigalpa er hovedstaden i Honduras. Byen ligger i et vakkert landskap i en skålformet dal. Byen er preget av elva Rio Choluteca som renner gjennom hele byen og deler den i to deler. Den ene siden er den rike delen, mens den andre siden er fattigere.

Trujillo

Byen Trujillo tiltrekker mange feriegjester. Grunnen til det er de lange, hvite sandstrendene med svaiende palmer og turkisblått hav.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.