Reiser til Hellas

Reiser til Hellas

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Når det gjelder turistattraksjoner, så er Hellas et av de beste landene i verden. Denne perlen i Egerhavet byr ikke bare på historiske skatter, men også fantastiske strender, klart grønt vann og et hav av sjarmerende øyer. Er man opptatt av historie og kultur, så er Hellas et sant Mekka. Liker man å bade og kose seg, så er det et paradis.
Bedøm reisemålet
4,6
(94 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Hellas

Athen

Er man interessert i historie eller bare glad i imponerende attraksjoner, så er Athen byen. Her finner man Gudenes gamle by Akropolis, med utsøkte templer. Athen var også stedet hvor de gamle greske tragediene fant sted, og det merker man tydelig når man går en tur i den gamle bydelen Plaka. Athen er en fantastisk storby.

Korfu

Akkurat som resten av Hellas, er Korfu det perfekte stedet hvis man er på jakt etter en solfylt badeferie. I tillegg til de flotte strendene og det klare vannet, så har Korfu også en imponerende arkitektur som kan beundres hvis man blir lei av sanden mellom tærene.

Kreta

Kreta er Hellas' største øy og turistsentrum. På Kreta finner man flotte hvite strender som slanger seg langs det asurblå havet, og det er også her man finner turistene. Øyen har også et flott landskap og sjarmerende små landsbyer.

Kykladene

Øygruppen Kykladene har virkelig fått føle masseturismen, men øyer som Paros, Mykonos, Naxos og Syros har likevel klart å bevare sin sjarme. Her finner turisten alt hva hjertet kan begjære; strand, sol og festlige feriedager.

Makrdonia

Makedonia var en del av det tidligere Jugoslavia, men går man enda lengre tilbake i historien var området et selvstendig rike, som også omfattet både Hellas og Bulgaria. Mye gresk kultur er derfor fortsatt å finne i landet i dag. Landet byr på en helt fantastisk historie som man bør høre med egne ører

Makrdonia

Makedonia ligger i det nordige Hellas. Området er preget av fantastiske naturlandskap med høye fjell og grønne områder. I tillegg til dette har området en mengde historiske og arkeologiske severdigheter, godt klima og flotte strender.

Rhodos og Kos

Kos og Rhodos er kjent for et fantastisk klima, hvite strender og full fest. Ønsker man en koseferie med sol, sand og vann om dagen, og et godt natteliv om kvelden, så er Kos og Rhodos tett på å være optimalt.

Sporadene

Sporadene består av øyene Skiathos, Skopelos, Alonnisos og Skyros. Øyene befinner seg i den nordlige delen, og er proppet med turister om sommeren. Prisene er litt høye på øyene, men ønsker man strender og natteliv, så har man valgt riktig. Spesielt Skiatos har et godt natteliv.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.