Reiser til Haiti

Reiser til Haiti

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Det kan være vanskelig å reise rundt i Haiti på grunn av den dårlige infrastrukturen. Likevel kommer de fleste reisende tilbake igjen og igjen for å oppleve landet. Årsaken er å finne i landets spennende historie og den særegne kulturen, en blanding av afrikansk og fransk. Åndedyrkelse praktiseres enda på Haiti, og eldgamle voodooritualer er fortsatt i bruk. Til tross for en utrolig fattigdom er haitianerne et humørfylt og folk som man blir fasinert av fra dag 1.
Bedøm reisemålet
4,7
(17 bedømmelser)
Du kan søke etter hundrevis av reiseforslag i den øverste søkeboksen.
Under her finner du i stedet reiseforslag til lignende områder.

Cap Haiten og nordkysten

Nord for Cap Haïtien finner man noen deilige strender, der man kan svømme og dykke. En stor del av Haitis historie har utspilt seg her i landets nordlige del, og langs kysten kan man se gamle fort, bygd for å forsvare landet mot europerne.

Jacmel og sørkysten

På sørkysten finner man i tillegg til landets vakreste nasjonalparker byen Jérémie, som er den mest isolerete på Haiti. Området vest for Jacmel byr på flotte, hvite sandstrender, og man skal ikke lete lenge for å finne en man kan ha helt for seg selv.

Port-au-Prince

Haitis hovedstad summer av liv. De fargerike taptap'ene roper ut gjennom høyttalerne, og befolkningen bor i gatene. Oppfinnsomheten er stor. Man kan blant annet se utendørs frisørsalonger som stjeler strøm direkte ned fra kraftledningene i lufta.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.