Reiser til Frankrike

Reiser til Frankrike

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Frankrike er Vest-Europas største nasjon, både i areal og selvoppfattelse. Friheten, likheten og brorskapets hjemland oppleves som en av verdens viktigste kultursentre på grunn av landets store bidrag til kunsten, litteraturen, filosofien, demokratiet og gastronomien. Alt som er in føles som om det har sin opprinnelse fra Frankrike hvor moten dikteres fra høyborgene i Paris. Men Frankrike er også sydens varme, nordens frodighet og fjellkjedenes villskap. Frankrike er et uttømmelig reisemål som alltid vil by på nye og spennende opplevelser.
Bedøm reisemålet
4,7
(79 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Frankrike - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Frankrike.

Utvalgte reiseforslag fra Frankrike

Reiser til Frankrike – filtrér på tema
Reise med luksustoget El Transcantábrico Gran Lujo i Nord-Spania<br>Avganger og priser i 2022 8 dagers reise til Spania med Vista Travel Avreise: 30-04-2022 Avreiselufthavn: Santiago de Compostela
Reise med luksustoget El Transcantábrico Gran Lujo i Nord-Spania
Avganger og priser i 2022
8 dagers reise til Spania med Vista Travel
Fra kr. 57 750,-
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda 22 dagers reise til Spania med Albatros Travel Avreise: 17-11-2022 Avreiselufthavn: Stavanger Sola
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda
22 dagers reise til Spania med Albatros Travel
Fra kr. 14 998,-
Langtidsferie på Sicilia 22 dagers reise til Sicilia med Albatros Travel Avreise: 30-10-2022 Avreiselufthavn: Oslo
Langtidsferie på Sicilia
22 dagers reise til Sicilia med Albatros Travel
Fra kr. 17 998,-
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda 21 dagers reise til Spania med Albatros Travel Avreise: 31-10-2022 Avreiselufthavn: Trondheim Værnes
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda
21 dagers reise til Spania med Albatros Travel
Fra kr. 14 998,-
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda 22 dagers reise til Spania med Albatros Travel Avreise: 29-10-2022 Avreiselufthavn: Oslo
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda
22 dagers reise til Spania med Albatros Travel
Fra kr. 11 998,-
Luksustoget Al Andalus i Spania - Sevilla til Sevilla 7 dagers reise til Andalucía med Vista Travel Avreise: 09-05-2022 Avreiselufthavn: Seville
Luksustoget Al Andalus i Spania - Sevilla til Sevilla
7 dagers reise til Andalucía med Vista Travel
Fra kr. 38 950,-
Orientexpressen - fra London/Paris til Venezia 2022 2 dagers reise til Venezia med Vista Travel Avreise: 17-03-2022 Avreiselufthavn: London
Orientexpressen - fra London/Paris til Venezia 2022
2 dagers reise til Venezia med Vista Travel
Fra kr. 33 900,-
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda 22 dagers reise til Spania med Albatros Travel Avreise: 17-11-2022 Avreiselufthavn: Bergen Flesland
Langtidsferie i Andalucía - Málaga, Mijas og Córdoba/Ronda
22 dagers reise til Spania med Albatros Travel
Fra kr. 14 998,-
Langtidsferie på Sicilia 22 dagers reise til Italia med Albatros Travel Avreise: 30-10-2022 Avreiselufthavn: Oslo
Langtidsferie på Sicilia
22 dagers reise til Italia med Albatros Travel
Fra kr. 17 998,-
Det beste av Nord-Italia 7 dagers reise til Italia med Albatros Travel Avreise: 19-04-2023 Avreiselufthavn: Oslo
Det beste av Nord-Italia
7 dagers reise til Italia med Albatros Travel
Fra kr. 9 998,-
Reis med luksustoget Costa Verde Express i Nord-Spania.<br>Avganger og priser i 2022 6 dagers reise til Spania med Vista Travel Avreise: 21-05-2022 Avreiselufthavn: Bilbao
Reis med luksustoget Costa Verde Express i Nord-Spania.
Avganger og priser i 2022
6 dagers reise til Spania med Vista Travel
Fra kr. 35 000,-
Høydepunkter langs Douro. Fem netters cruise fra–til Porto 6 dagers reise til Porto med Vista Travel Avreise: 06-10-2022 Avreiselufthavn: Oslo
Høydepunkter langs Douro. Fem netters cruise fra–til Porto
6 dagers reise til Porto med Vista Travel
Fra kr. 16 890,-
Orientexpressen - fra London/Paris til Venezia 2023 2 dagers reise til Venezia med Vista Travel Avreise: 16-03-2023 Avreiselufthavn: London
Orientexpressen - fra London/Paris til Venezia 2023
2 dagers reise til Venezia med Vista Travel
Fra kr. 31 700,-

Alsace

På grensen til Tyskland ligger det vinrike Alsace som med sine vin marker og grønne arealer huser mange vakre slott og spennende byer. Strasbourg er hovedbyen i området med internasjonalt snitt, idet den er en vertsby for flere av Europas politiske institusjoner.

Bretagne

Bretagnes kyststrekning er en opplevelse i seg selv. Tidevannet endrer landskapet når det flytter vannkanten opptil 15 meter, noe som gjør kysten til et vakkert, men også farlig bekjentskap. Inne i landet er det vakker natur og spennende byer så det er ingen overraskelse at Bretagne er nordfranskmennenes foretrukne sommerresidens.

Burgund

Bourgognes natur henvender seg til alle som nyter å være i den frie luft. Området inviterer til lange gåturer, sykkelturer, rideturer og fisketurer, mens golfentusiaster kan boltre seg på greenen. For de historisk interesserte er det mange spennende gamle slott, mens vininteresserte kan smake regionens berømte dråper.

Chamonix

Chamonix, Europas Alpine Hovedstad ligger i skyggen af Mont Blanc, hvilket garanterer, at skiløbet er helt i top. Pisterne er mere krævende, løssneen er dybere, og frem for alt er der masser af off-pist muligheder - nybegyndere: pas på! Byen har 6 separate skisystemer med varierende sværhedsgrader

Chamonix

Er du til noget af Europas bedste skiløb, en fantastisk udsigt til Vesteuropas højeste bjerg (Mont Blanc) er Chamonix sagen.

Champagne - Ardennene

Champagne-Ardenne har vært vitne til en spennende del av Frankrikes historie. I Reims kronet en konger i byens fantastiske katedral, mens slagmarkene rundt Verdun ble skjebnesvangre for flere hundre tusen soldater under første verdenskrig.

Den Franske Riviera

Det mest berømte strandområdet i verden ligger her og lokker med klart blått vann og liggestoler til alle. Området er eksklusivt, noe som en også merker på prisnivået. Det kan bli en dyr affære hvis en vil komme de samme stedene som de rike og berømte.

Korsika

Korsika ligger et godt stykke ut fra Frankrikes kyst og denne avstand til moderlandet kan merkes i mentaliteten på øyen som på mange måter er mer italiensk enn fransk. Naturen i området er bemerkelsesverdig vill og vakker og øyen er perfekt til utendørsferie i telt eller ved havet.

Korsika

Bali kalles ofte for indonesias perle, og den lille øyen lever opp til sitt navn. Her er hvite strender, grønne risterasser, en vennlig befolkning, en spennende kultur, og så er det fortsatt billig.

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Rousillon ligger i ly av Pyreneene med langstrakte vinmarker og hyggelige landsbyer. Området tilbyr fornøyelser for de fleste. Enten i ro og mak i de nesten øde landområdene, i storbyens vold i Montpellier eller Toulouse, eller langs de herlige badestrendene.

Les Deux Alpes

Er du til højkvalitets skiløb mest et lavt prisniveau er Les deux Alpes sagen. Grundet sin placering op ad en gletcher er området meget snesikkert.

Loiredalen

Den lengste elven i Frankrike har sitt utspring i dalen som bærer dens navn. I dette vakre landbruksområdet hvor vinen strekker seg i kilometerlange rekker mellom alle slottene, og solsikkene dreier hodene etter solen, er det en herlig avslappet fransk atmosfære som er ideell til for eksempel å slappe av i etter en krevende storbyvisitt.

Marseille

Det er gode grunner for å legge turen om Marseille når turen går til Provence på tross av dens rykte som industriby. Denne gamle romerske bastion gjemmer på en viktig del av historien og det er ikke for ingenting at den franske nasjonalmelodi er oppkalt etter Marseille.

Meribel

Den alsidige destination Meribel er både til børnefamiler og kræsne skiløbere. Byen er dejligt afslappet og henvender sig til det modne publikum.

Montpellier

Sørfranske Montpellier gjenspeiler virkelig det man oppfatter som sydfransk. På en gåtur gjennom byens smale gater kan man blant annet se den majestetiske Saint-Pierre katedralen, flotte brosteinsbelagte plasser og Musée Frabre med sine fantastiske utstillinger. Får man lyst på en strandtur ligger Middelhavets sandfylte strender kun 10 kilometer unna.

Nice

Ved den vakre Englebukt ligger en av Rivieraens absolutt viktigste badebyer. Langs stranden boltrer turistene seg, både fra inn-og utland, mens det hyggelige Vieux Nice innbyr til å slentre i de små gatene, sitte på kafè og spise ute i det lune været.

Normandie

Denne delen av landet bugner av mat. Men hjemstedet for berømte oster, cider, calvados og alt godt fra havet er også kjent for å ha noen av Frankrikes mest trøstesløse og økonomisk ustabile områder på samvittigheten. Allikevel er områdets ville natur og spennende kyststrekning en interessant turistattraksjon.

Paris

Paris er stedet man drar for å bli kvitt sin høydeskrekk i Eiffeltårnet, holder hånd og kysser på kaiene langs Seinen. Får spist og drukket perfekte måltider på små restauranter og snust til stemningen som innhyller lysenes by.

Provence

Solrike Provence lokker turister til seg med løfter om varme dager, fantastisk natur, deilig mat og gjestfrie innbyggere. Byene er middelalderlige perler som innbyr til rusleturer og ettermiddager på kafé med en pastis, mens landet er prydet av lavendelmarker og vin i rekker.

Tignes

Højtplacerede Tignes ligger i samme skiområde som Val D'Isere, og er derfor tæt på de rigtig gode pister. Beliggenheden betyder dog, at indkøbsmuligheder er begrænsede.

Valmeinier

Valmeinier - beskrivelse kommer snart . . .

Valmorel

Den unge by Valmorel er en ung by uden store betonbygninger, byen byder på et godt mix af skiløb på mange niveauer og et atmosfærefyldt miljø.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.