Forretningsreiser

Forretningsreiser

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

Det er ikke lenger bare til private ferier at folk prøver å finne de billigste reisene. I større og større grad leter også firmaer seg frem til billige flybilletter og gode pakkeløsninger for ansatte som skal på forretningsreise i utlandet eller i Norge. Muligheten for å bestille og betale på nettet, og når som helst og hvor som helst via mobilen, har gjort selskapene mindre avhengige av tradisjonelle reisebyråer.

Bedøm reiseforslag
4,7
(54 bedømmelser)

Derfor er reisesøkemotorer av stor verdi når forretningsreisen skal bookes. Her på travelmarket.no kan du sammenligne priser og ruter fra hundrevis av reisenettsider når du er ute etter billige flybilletter. Charterselskapenes priser for kun fly er også med i søkeresultatet. Du kan opprette en flyprisagent for å få dagens priser rett i mailboksen og slå til når en god pris dukker opp, for så å finne hotellet i vår hotellsøkemotor etterpå. Alternativt kan du søke fly + hotell samtidig under Pakkereiser.

 

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.