Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Fiji

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
Fiji er et tropeparadis fordelt på 322 øyer. Det lune vannet mellom øyene gjør Fiji til den perfekte dykkerdestinasjon med bløte korallrev, eksotiske fisker og lyseblått vann. Men det milde tropelandskapet er mer enn bare hvite sandstrender i skyggen av palmene. Øyene er dekket av en fantastisk natur med fjell, regnskog, vulkaner og fosser. De gjestfrie innbyggerne på Fiji representerer et virvar av forskjellige kulturer og de sørger for at ethvert opphold på en av Fijis mange småøyer blir uforglemmelig.
Bedøm reisemålet
4,6
(25 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Fiji

Reiser til Fiji – filtrér på tema

Fiji - de mindre øyene

Fijis 322 øyer er alle besjelet med en fantastisk skjønnhet. Øyer i flere størrelser, fra forstørrede korallrev til samfunn på flere tusen kvadratkilometer, ligger omkranset av turkist vann. Den vakre ville naturen og de fantastiske strendene gjør øyene på Fiji til noe spesielt.

Nadi

Det første turistene ser av Fiji når de lander med flyet på den internasjonale flyplassen er Nadi. Strendene omkring Fijis tredje største by ligger helt fantastisk til og det er ikke noen dårlig velkomst å få når man kommer.

Suva by

Suva er Stillehavets metropol. I den livlige byen bor det et virvar av mennesker med forskjellig hudfarge, tro og opprinnelse og byens parker, kirker, moskèer og fargestrålende hus er med på å skape et inferno av inntrykk som enhver turist på øyen bør nyte.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK