Familieferie til USA

Familieferie til USA

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

USA er en av de beste reisemålene når dere vil ha en god familieferie. Her fins det utrolig mange ting å foreta seg for alle, uansett alder eller interesser. Dere som er glad i aktiviteter kan dra på eventyr i nasjonalparkene, og når dere vil slappe av kan dere dra ut til noen av de herlige kystbyene. Besøk for eksempel Santa Cruz, hvor de voksne kan dra seg på stranden mens ungene utforsker tivoliet som ligger rett ved siden av.

Dere kan også legge inn en spennende storbyferie på turen, så er dere garantert moro for både barn og voksne. Og vil dere virkelig gå inn for familieopplevelser er det bare å dra til den verdensberømte Disneyworld, eller noen av alle de andre fornøyelsesparkene Florida kan skilte med.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn USA - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til USA.

USA er virkelig et av de mest allsidige landene man kan besøke som turist. Landet er så enormt stort at du kan oppleve alt fra snøkledde fjell til ørken og solsvidde sandstrender på én og samme ferie. Mange som drar på familieferie til USA reiser rundt for å få med seg så mye som mulig av det landet har å by på.

Den beste måten å utforske USA på er å leie bil og kjøre rundt til fantastiske severdigheter, ulike typer landskaper og berømte byer. Med leiebil kan dere arrangere en super familieferie i USA, fordi dere kan dra til de stedene som alle i familien vil ha glede av. Gjør for eksempel et stopp i noen av de fascinerende nasjonalparkene hvor dere kan campe blant ville dyr og gå på eventyr i skogene.

Etter en masse spennende aktiviteter kan dere dra videre til kysten og kjøre fra den ene hyggelige kystbyen til den andre for å bare nyte varmen og strandlivet. Santa Cruz er for eksempel kjent for sin svært vakre sandstrand med et gammelt tivoli midt på strandpromenaden.

Det er ingen tvil om at USA er det perfekte landet for en familieferie, for her er det lett for familiemedlemmer i alle aldre å more seg.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.