Familieferie til Thailand

Familieferie til Thailand

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

I Thailand kan hele familiens feriedrømmer bli til virkelighet. Hvis familien din trenger en avslappende, kulturell, solrik og uforglemmelig ferie er Thailand en ideell destinasjon. Med landets lave prisnivå og vennlige befolkning kommer hele familien til å føle seg som hjemme. Det er ikke overraskende at dette inspirerende landet er et av verdens mest besøkte.

Thailand har kilometer på kilometer med kystlinje, samt noen helt utrolige autentiske øyer. Her kan hele familien boltre seg i det krystallklare vannet med eksotisk natur i bakgrunnen. Thailand ligger i tropene, og er derfor varmt året rundt. Dette gjør at Thailand er perfekt å dra på familieferie til i kalde vintermåneder.

Under her finner du reiseforslag til andre land enn Thailand - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Thailand.

Thailand består av noen gigantiske storbyer, autentiske landsbyer, tropisk natur, uspolerte strender og paradisiske øyer. På grunn av dette kan man velge én destinasjon på hele familieferien, eller velge å reise litt rundt i landet. Mange av landets besøkende drar etter litt tid i storbyene og på fastlandet ut til de verdenskjente små øyene.

På øyene kan man bo på hyggelige hoteller, luksuriøse resorts og i små strandhytter. De små øyene danner den perfekte rammen rundt en avslappende familieferie i Thailand, der barna kan lete fritt på stranden. Lokale selskaper arrangerer cruiseturer der man kan dra fra øy til øy.

I storbyer som Phuket og hovedstaden Bangkok kan man bruke timevis på å shoppe i de overdådige kjøpesentrene eller på små lokale markeder. Om kvelden byr restaurantene på det beste av Thailands matkultur, der hele familiens smaksløker blir skjemt bort.

Thailand er et veldig kulturrikt land med en velbevart historisk arv. Overalt i landet finner du buddhistiske eldgamle templer, parker og monumenter. Med tropisk natur og karakteristiske rismarker i bakgrunnen kan man kjøre på deilige turer og oppleve landets interessante historie.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.