Familieferie til Island

Familieferie til Island

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag

På Island finnes det utrolige og uforglemmelige opplevelser for hele familien. Hvis du drømmer om en annerledes og fordypende familieferie der hver dag byr på nye opplevelser er Island et riktig valg. Med utallige breer, snøkledde vulkaner, høye fjell, varme laguner, nordlys og kultur kommer Island til å bergta alle i familien.

I Islands hyggelige hovedstad Reykjavik blomstrer den nordiske og islandske kulturen. På kaféer, muséer, barer, restauranter, gallerier, spillesteder og butikker kan hele familien tilbringe mange hyggelige dager sammen. Det er enkelt å komme seg fra byene til storslåtte naturopplevelser der man kan gå turer, sykle og ri.

Den blå lagune er verdenskjent, og her kan man tilbringe noen rolige, avslappende og luksuriøse timer i det naturlig varme vannet. Vannet i lagunen er 38 grader varmt rikt på sunne mineraler som etterlater kroppen og sinnet helt avslappet.

I de islandske naturområdene kan hele familien tilbringe mange timer på ryggen av islandshester. En organisert ridetur gjennom det utrolige landskapet er en ideell måte å komme tett på naturen på. Både langs vulkanene og oppe i fjellet arrangeres det dessuten turer – både til de erfarne og til de som ikke har fullt så mye erfaring.

Hvis du drar på familieferie på riktig tid av året kan du være heldig å oppleve det sjeldne fenomenet nordlys. Dette er uten tvil en opplevelse som hele familien sent vil glemme.

I både Reykjavik og de mindre byene i landskapet finner du gode og familievennlige overnattingsmuligheter. En del resorts og hoteller tilbyr arrangerte turer i Islands vakre natur. Lokalbefolkningen er utrolig vennlig og imøtekommende, og dette gjør ferien til en god opplevelse.

Med flott natur og hyggelige byer ligger alt til rette for en ideell familieferie. Her venter opplevelser som både barn og voksne sent kommer til å glemme.

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.