Sammenlign billige reiser fra mange selskaper

Reiser til Ecuador

Flybilletter, hotell, charter & pakkereiser, fly+hotell m.m.
 
Velg flere avreiselufthavner
Søk avreiselufthavn
Sett din primære avreiselufthavn i feltet over, så finner vi andre lufthavner du også kan velge å søke på.
Lagre
Fra
Klikk på + for å søke priser fra
opptil 4 avreiselufthavner på en gang.
Til
Avreise
Hjemreise
Reisende
voksne
   
barn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Reisende valgt
»»Reiseforslag til Ecuador
Kondoren (en slags ørn) kretser i luften over landet som engang utgjorde en del av inkaenes mektige rike. Gamle indianere med værbitte ansikter og fargerike ponchoer vitner om landets rolle i indianernes historie. Den utspilte seg i den dype amazonasjungelen i dalene mellom de skyhøye Andesfjellene og i lavlandet mot stillehavsstrendene. Det beste for reisende i Ecuador er at man den ene dagen kan kravle rundt på en aktiv vulkan og neste dagen liste seg rundt i grønn regnskog. Ecuador er ikke et stort land, men landet rommer så mange forskjellige klimaer og landskaper at det er utømmelige muligheter for eventyr her.
Bedøm reisemålet

Utvalgte reiseforslag fra Ecuador

Reiser til Ecuador – filtrér på tema

Finn reisen til Ecuador her

Ecuadors Stillehavskyst

Strendene er hvite, fisken er fersk og nettene er fulle av liv og sprudlene salsa. Hvis du er til glade dager på vakre strender så er kanskje denne ecuadorianske stillehavskyst ditt neste stoppested.

Galapagosøyene

Øygruppen i Stillehavet har ikke sin make noe annet sted på jorden. Overalt synes det som om fugler, seler og kjempestore skilpadder kjemper med de mange andre dyrene om å bli sett av turistene. De eiendommlige vukalformasjonene danner kulisser for det utrolige dyrelivet og gjør kun Galápagos enda mer fascinerende.

Orienté

Oriente i det østlige Ecuador er porten til regnskogens hemmeligheter. Ikke noe annet sted på jorden finnes det så mange forskjellige dyr og planter. Elvene er fylt med glubske piratfisker og i trærne henger dovendyrene over skogbunnen hvor slangene kryper lydløst rundt.

Sør-Ecuador

Brosteinsbelagte gater med hvitkalkede kirker fra kolonitiden. Det er som om tiden er skrudd tilbake når man utforsker regionens mystiske inkaruiner eller slentrer ned av Cuencas maleriske gater. Historien kaster vakre speilbilder i det sydlige Ecuador.

Baños

Hvil ut i de termiske badene eller spenn fjellstøvlene på og utforsk det frodige fjellandskapet. Når du tar turen til Banos befinner du deg i et herlig klima med utfordringer i alle retningene.

Quito

Fra sin beliggenhet i nesten tre kilometers høyde skuer den historiske hovedstaden ut over kjempestore vulkaner og snøkledte fjelltopper. Indianerene i tradisjonelle klesdrakter vandrer langs kolonitidens kirker og det er som en velbevart hilsen fra fortid til nåtid.

Saqui

Saquisili er en ganske uinteressant by på alle andre dager utenom torsdag. Om torsdagen omdannes byen til et sirkus av handlende. Alt mellom himmel og jord skifter eier i markedsjungelen som er den mest livlige og spennende av den slags i Ecuador.

Rio Bamba

Det fascinerende fjellandskapet omkring Riobamba kan iakttas fra byen med den behagelige atmosfære eller utforskes til fots med ryggsekk og telt.
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK