Reiser til Ecuador

Reiser til Ecuador

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Kondoren (en slags ørn) kretser i luften over landet som engang utgjorde en del av inkaenes mektige rike. Gamle indianere med værbitte ansikter og fargerike ponchoer vitner om landets rolle i indianernes historie. Den utspilte seg i den dype amazonasjungelen i dalene mellom de skyhøye Andesfjellene og i lavlandet mot stillehavsstrendene. Det beste for reisende i Ecuador er at man den ene dagen kan kravle rundt på en aktiv vulkan og neste dagen liste seg rundt i grønn regnskog. Ecuador er ikke et stort land, men landet rommer så mange forskjellige klimaer og landskaper at det er utømmelige muligheter for eventyr her.
Bedøm reisemålet
4,6
(84 bedømmelser)

Utvalgte reiseforslag fra Ecuador

Reiser til Ecuador – filtrér på tema

Baños

Hvil ut i de termiske badene eller spenn fjellstøvlene på og utforsk det frodige fjellandskapet. Når du tar turen til Banos befinner du deg i et herlig klima med utfordringer i alle retningene.

Ecuadors Stillehavskyst

Strendene er hvite, fisken er fersk og nettene er fulle av liv og sprudlene salsa. Hvis du er til glade dager på vakre strender så er kanskje denne ecuadorianske stillehavskyst ditt neste stoppested.

Galapagosøyene

Øygruppen i Stillehavet har ikke sin make noe annet sted på jorden. Overalt synes det som om fugler, seler og kjempestore skilpadder kjemper med de mange andre dyrene om å bli sett av turistene. De eiendommlige vukalformasjonene danner kulisser for det utrolige dyrelivet og gjør kun Galápagos enda mer fascinerende.

Orienté

Oriente i det østlige Ecuador er porten til regnskogens hemmeligheter. Ikke noe annet sted på jorden finnes det så mange forskjellige dyr og planter. Elvene er fylt med glubske piratfisker og i trærne henger dovendyrene over skogbunnen hvor slangene kryper lydløst rundt.

Quito

Fra sin beliggenhet i nesten tre kilometers høyde skuer den historiske hovedstaden ut over kjempestore vulkaner og snøkledte fjelltopper. Indianerene i tradisjonelle klesdrakter vandrer langs kolonitidens kirker og det er som en velbevart hilsen fra fortid til nåtid.

Rio Bamba

Det fascinerende fjellandskapet omkring Riobamba kan iakttas fra byen med den behagelige atmosfære eller utforskes til fots med ryggsekk og telt.

Saqui

Saquisili er en ganske uinteressant by på alle andre dager utenom torsdag. Om torsdagen omdannes byen til et sirkus av handlende. Alt mellom himmel og jord skifter eier i markedsjungelen som er den mest livlige og spennende av den slags i Ecuador.

Sør-Ecuador

Brosteinsbelagte gater med hvitkalkede kirker fra kolonitiden. Det er som om tiden er skrudd tilbake når man utforsker regionens mystiske inkaruiner eller slentrer ned av Cuencas maleriske gater. Historien kaster vakre speilbilder i det sydlige Ecuador.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.