Reiser til Den Dominikanske republikk

Reiser til Den Dominikanske republikk

Reisetema
Alle reisetemaer
Land
Alle land
Reisens varighet
Alle varigheter
Søk reiseforslag
Den Dominikanske Republikk ligger på øya Hispaniola i Karibien. Det er et palmesusende ferieparadis som kan lokke med mer flere hundre kilometer hvit sandstrand. For varmehungrige turister er muligheten for helårssol mer enn grunn nok til at komme til øya. Den karismatiske hovedstaden Santo Domingo forener gammelt og nytt i en by som runger av salsa og merengue. Kolonitiden har satt sitt preg på landet med antikke hus, kirker, universitetet og fort fra Colombus' tid.
Bedøm reisemålet
3,3
(8 bedømmelser)
Under her finner du reiseforslag til andre land enn Den Dominikanske republikk - Bruk søkeboksen øverst for å søke etter reiser til Den Dominikanske republikk.

La Romana

De gode strendene på denne sydøstlige del av landet lokker turister, med løfter om det gode liv ved vannet. For undervannsfreaks er dykkermulighetene ved korallrevene helt ekseptionelle.

Puerto Plata

Ved Atlanterhavet ligger Puerto Plata, en gammel koloniby fra 1502. Gamle bygninger og den nye verdens første fort gjør at havnebyen på ravkysten er et besøk verd. En stor Kristusfigur står i fjellene og lar byen vite at Han holder øye med dem.

Santo Domingo

Hovedstaden Santo Domingo er den eldste byen i hele Amerika. Den gamle bydelen, Zona Colonial bør helst sees i tusmørke når de vakre 1600-talls bygningene fremstår helt magisk. Ciudad Nuevo, den nye, moderne havnebyen er fylt med butikker, museer og diskoteker. Santo Domingo tilbyr alt en moderne storby skal ha, krydret med gammel sjarme.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.